klimatska naprava msz-sf
Sale!

MSZ-SF – STANDARD

Elegantna in prilagodljiva oblika, ki se nevpadljivo združuje z arhitekturo prostora. Model SF je namenjen hlajenju in ogrevanju manjših kot tudi večjih prostorov. Ponaša se z izredno varčnim hlajenjem in ogrevanjem (tudi pri zunanji tempereaturi -20°C) z DC inverter tehnologijo. Vgrajen ima nano platinasti filter, ki nevtralizira bakterije, viruse, alergene in neprijetne vonjave. Klimatsko napravo odlikuje izjemno tiho delovanje, ki se lahko primerja z šumenjem listja. Delovanje klimatske naprave določamo s tedenskim časovnikom, notranjo enoto pa je možno povezati na multi-split zunanjo enoto. MSZ-SF v Vašem domu ustvari zdravo prijetno bivalno okolje.


 

klimatska naprava msz-gf

MSZ-GF – STANDARD

Standardni model z varčnim delovanjem. Klimatska naprava je primerna za montažo v daljše in večje prostore, saj s funkcijama »široko« in »dolgo« kroženje zraka zagotavlja, da svež zrak doseže tudi najbolj oddaljene točke prostora. Vgrajen ima nano platinasti filter za učinkovito čiščenje zraka. Delovanje klimatske naprave lahko prilagodimo našim željam z enostavnim tedenskim časovnikom.


 

klimatska naprava msz-sf

MSZ-HJ – CLASSIC

Klasičen model MSZ-HJ odlikujejo nevtralne linije, kompaktne dimenzije in sijoča bela barva. Ponaša se z izredno tihim delovanjem, visoko energetsko učinkovitostjo in energetskim razredom A. Enostavna klimatska naprava, ki učinkovito hladi ali greje.


 

klimatska naprava msz-dm

MSZ-DM – CLASSIC

Klasično enoto združujejo nevtralne linije, bela barva z visokim sijajem. Kompaktna naprava, zelo zmogljiva notranja in zunanja enota, združena z napredno invertersko tehnologijo, ki zagotavlja velik prihranek energije in udobje v vseh prostorih. Na voljo je v split ali multi izvedbi.


Sobna klimatska naprava Mitsubishi Electric