Klimatska naprava MSZ-LN

Mitsubishi Electric

Klimatska naprava MSZ-LN je elegantna in funkcionalna rešitev za popolno bivalno doživetje. Unikatna oblika v štirih barvah, visoka sezonska energetska učinkovitost, tiho delovanje in učinkovita filtracija s Plasma Quad Plus filtrirnim sistemom - vse to vam zagotavlja čist in zdrav zrak v vašem domu.

Ste vedeli? Filtrirni sistem PLASMA QUAD v napravi MSZ-LN je glede test, izveden v laboratoriju za testiranje mikrobov na Japonskem, sposoben uspešno nevtralizirati kar do 99,8 % virusa Covid 19 (SARS-CoV-2).

 

 

K pravilni distribuciji zraka po prostoru pomaga vgrajen 3D I-see senzor, ki s tridimenzionalno analizo sobne temperature in zaznavanjem prisotnosti ter števila oseb omogoča, da bo v vseh delih klimatiziranega prostora enakomerna razporeditev zraka in temperature. S serijsko vgrajenim WiFi modulom je tako vsakemu uporabniku omogočeno upravljanje klimatske naprave na daljavo. Celovitost sistema zaključuje popolna regulacija z IR upravljalnikom v enaki barvni paleti, kot notranja enota. Zunanje enote so na voljo v standardni izvedbi in v izvedbi Zubadan hyper heating MUZ-LN VGHZ, ki omogoča učinkovito ogrevanje preko cele zime tudi v najhladnejših območjih. Tehnične lastnosti sistema VGHZ zagotavljajo doseganje nazivne ogrevalne moči do zunanje temperature -15°C in delovanje do zunanje temperature -25°C. VGHZ tehnologija je na voljo za modele velikosti 25/35/50.

 

Namen

Bivalne

Tip

Stenske enote

Barva

BelaRdečaČrnaBiserna

Nazivna moč

2.5 kW3.5 kW5.0 kW6.0 kW

Wi-Fi

DA

Plin

R32

Energetski razred (hlajenje)

A+++

Energetski razred (ogrevanje)

A+++
Katalog - klimatske naprave

Iščete več informacij o tem izdelku? Preverite vse tehnične lastnosti v pdf brošuri.

Zagotavljamo vam strokovno svetovanje pri izbiri kateregakoli izdelka, ki ga najdete v našem prodajnem programu.