Kaysun

Španska blagovna znamka, ki pokriva področje klimatskih naprav za stanovanjsko in profesionalno rabo, toplotnih črpalk, rekuperatorjev in konvektorjev.

Kaysun

Predstavitev blagovne znamke

Frigicoll je družinsko špansko podjetje, ki deluje že več kot 60 let in je eno izmed začetnikov pri uvajanju tehnoloških rešitev vodilnih svetovnih blagovnih znamk v različnih panogah industrije. V podjetju izvajajo celovite projekte s kakovostno opremo, ki pokriva področje klimatizacije, transportnega hlajenja, opremljanja hotelov in gostinskih objektov s hladilništvom in belo tehniko. Frigicoll pa ima v lasti tudi blagovno znamko Kaysun.

Bivalne klimatske naprave

Začetek blagovne znamke Kaysun sega v leto 2001, ko so začeli delati s solarno tehnologijo. Produkti, ki so jih začeli ustvarjati, so bili energetsko varčni in okolju prijazni. Prva klimatska naprava Kaysun je prišla na tržišče leta 2002. Blagovna znamka ima še naprej jasen cilj – zagotavljati najboljše stanovanjske in industrijske rešitve s celovito, raznoliko ponudbo izdelkov klimatskih sistemov.

Bivalne klimatske naprave - Kaysun
Profesionalne klimatske naprave - Kaysun

Profesionalne klimatske naprave

Profesionalne klimatske naprave ZEN s hladilnim sredstvom R-32 so zasnovane z najnovejšo tehnologijo, so energetsko učinkovite, vsestranske ter izjemno zmogljive. Opremljene so s tehnologijo inverter. V seriji ZEN lahko izbiramo med kasetnimi, kanalskimi, parapetnimi in podstropnimi notranjimi enotami. Upravljanje klimatskih naprav za profesionalno rabo je preprosto in uporabniku prijazno. S pomočjo brezžičnega ali žičnega daljinskega upravljalnika lahko spreminjamo delovanje enot in njihove nastavitve.

VRF sistemi

Kaysun VRF klimatski sistemi serije AMAZON so vsestranski in prilagodljivi tehnološkim inovacijam. Zaradi DC inverter tehnologije enote dosegajo visoko stopnjo učinkovitosti in nudijo večje prihranke energije. Celotna nova generacija notranjih VRF enot je opremljena s sedem stopenjskim ventilatorjem in boljšo regulacijo ekspanzijskega ventila, ki izboljšuje upravljanje ter zmanjšuje nivo hrupa. Širok nabor notranjih enot zagotavlja različne možnosti pri sami vgradnji v nižje in ožje prostore kot tudi v večje prostore, z možnostjo izbire notranjih enot v različnih velikostih od 1,5 kW do 56 kW ter vgradnjo do 64 notranjih enot v isti hladilni krog. Neodvisno upravljanje notranjih enot pa omogoča vsakemu uporabniku, da izbere svojo raven udobja.

VRF klimatski sistemi - Kaysun

Želite izboljšati kakovost bivanja in bi radi svoj dom prijetno ohladili?

Izboljšajte klimo pri vas doma! Pri nakupu vam bomo prijazno svetovali, zato bo izbira povsem enostavna. Ustrezne tehnične karakteristike, strokovna montaža ter servis tudi izven garancijske dobe so pri nas vedno zagotovljeni, zato kar pokličite in povprašajte za ponudbo.

Kaysun - Kvalitetna blagovna znamka španskega porekla.

Kaysun

Kakovost in tradicija

Naši začetki sežejo v leto 1993, od leta 1995 pa smo na slovenskem trgu aktivno prisotni na področju klimatizacije in strojnih instalacij. Danes ponujamo izbran asortiman klim, toplotnih črpalk in prezračevalnih naprav.

Mitsubishi Electric
Kaysun
Climaveneta
Thermoscreens
Aerial

Zakaj zaupati nam?

Poleg strokovnega svetovanja in najboljših izdelkov skrbimo za poprodajno izkušnjo z razvejano mrežo monterjev in serviserjev po vsej Sloveniji.

080 98 98 klimo pros'm

Več kot 30 let izkušenj

Hitrost

Zanesljivost

Profesionalnost

Sodobna oprema

Kakovostna storitev