5 let garancije na toplotne črpalke Mitsubishi Electric

5 let garancije na toplotne črpalke Mitsubishi Electric

Z začetkom letošnje jeseni smo se v REAM d.o.o. odločili za podaljšano garancijo 5 let za vse kombinacije toplotnih črpalk proizvajalca Mitsubsihi Electric. Za več informacij o pogojih 5 letne garancije nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 98 98.

Poleg podaljšane garancije lahko do 15.10.2016 izkoristitie subvencijo REAM in subvencijo Eko sklada.

Toplotna črpalka Mitsubishi Electric – prava izbira!

V zadnjih letih so se mnogi že prepričali o učinkoviti in enostavni uporabi vrhunskih toplotnih črpalk Mitsubishi Electric, katere odlikujejo kakovost, varčnost in učinkovitost.

Z zamenjavo zastarelega ogrevalnega sistema s toplotno črpalko poskrbimo za varčevanje in ohranjamo čisto okolje. Zamenjava je hitra in enostavna z minimalnimi posegi bodisi v obstoječ bodisi v nov objekt. Pomembno je vedeti, da toplotne črpalke v primerjavi s plinskimi kondenzacijskimi in oljnimi kotli porabijo do 50% manj energije, prihranek pa je še večji pri ogrevanju sanitarne vode.

Zakaj izbrati toplotno črpalko Mitsubishi Electric?

Toplotne črpalke z edinstveno tehnologijo Zubadan zagotavljajo neprekinjeno in zanesljivo ogrevanje tudi do -28°C zunanje temperature in so idealna rešitev za večino stanovanjskih objektov v Sloveniji (zlasti z radiatorskim ogrevanjem ali konvektorji). Odlikuje jih nizka poraba energije, nezmanjšana ogrevalna moč delovanja pri zunanji temperaturi -15°C, s temperaturo ogrevalne vode 55°C, (brez vklopa dodatnih elektro grelcev), nizka šumnost delovanja notranje in zunanje enote.
Poleg Zubadan tehnologije lahko izberete tudi toplotno črpalko Ecodan z delovanjem do -20°C zunanje temperature. Primerne so za uporabo v varčnih oziroma nizkoenergijskih hišah s talnim ogrevanjem, neodvisno od regije v Sloveniji.

Vse toplotne črpalke MItsubishi Electric se uvrščajo v visok razred sezonske energetske učinkovitosti A++. Uporabniku je rokovanje s toplotno črpalko enostavno in prijazno, vse toplotne črpalke Mitsubishi Electric je možno upravljati tudi na daljavo preko Wi-Fi vmesnika – aplikacije MELCloud.

Ne čakajte na mraz, opremite se že danes s toplotno črpalko ali klimatsko napravo Mitsubishi Electric! Pokličite nas na telefonsko številko 080 98 98 in vam bomo pomagali poiskati najboljšo rešitev za vaš dom.

Podobni članki

Naši strokovnjaki so pripravili nekaj uporabnih člankov za vse,
ki razmišljate kako učinkovito segrevati, hladiti, zračiti in razvlaževati

Ne spreglejte strokovnih nasvetov

Vpišite e-poštni naslov in prejeli boste najnovejše strokovne nasvete

5 let garancije na toplotne črpalke Mitsubishi Electric
Ocenite nas