klima naprava msz dm

NOVA linija klimatskih naprav Mitsubishi Electric MSZ-DM

V letošnjem letu je NOVOST linija klimatskih naprav Mitsubishi Electric MSZ-DM.

Nov model MSZ-DM združujejo nevtralne linije, bela barva z visokim sijajem. Enota je tako skladna z vsakim prostorom. Na voljo je v split ali multi izvedbi (2 / 3 notranje enote povezane na skupno zunanjo enoto).

Zahvaljujoč sistemu regulacije DC inverter in skrbnemu načrtovanju uporabljenih komponent, energetska učinkovitost pri split izvedbi doseže izredno visoko raven A+/A+. Pri MXZ multisplit izvedbi pa je energetska učinkovitost kar A++/A+.

K dodatnemu varčevanju z energijo pripomore 24 urni časovnik, ki je primeren predvsem za čas odsotnosti uporabnika oz. za uporabo ponoči. Časovno pogojen vklop ali izklop se enostavno nastavita v urnih intervalih. Klimatsko napravo lahko upravljate tudi preko MELCloud-a – nova generacija upravljanja (komunikacija poteka preko’’oblaka’’).

Kvaliteta prostora v katerem prebivamo je odvisna tudi od stopnje zaznanega hrupa. Klimatske naprave Mitsubishi Electric pomagajo ohranjati najvišje udobje z najnižjo šumnostjo. Classic klimatske naprave z novim modelom dosegajo izredno tiho delovanje, saj se je šumnost delovanja znižala za 4dB.

Klimatska naprava MSZ-DM

Klimatska naprava MSZ-DM

Podobni članki

Naši strokovnjaki so pripravili nekaj uporabnih člankov za vse,
ki razmišljate kako učinkovito segrevati, hladiti, zračiti in razvlaževati

Ne spreglejte strokovnih nasvetov

Vpišite e-poštni naslov in prejeli boste najnovejše strokovne nasvete

NOVA linija klimatskih naprav Mitsubishi Electric MSZ-DM
Ocenite nas