lokalna prezračevalna naprava VL-100 Lossnay

Prezračevalne naprave na seznamu Eko sklada

Z dnem, 28.02.2018 je Eko sklad objavil seznam centralnih in lokalnih prezračevalnih enot, med katerimi so tudi prezračevalne naprave MITSUBISHI ELECTRIC.

LOKALNE PREZRAČEVALNE NAPRAVE:
– VL-50ES2-E
– VL-50S2-E
– VL-100U5-E
– VL-100EU5-E

CENTRALNA PREZRAČEVALNA NAPRAVA:
– VL-220CZGV-E

Več o samem javnem pozivu in vlogi s celotno razpisno dokumentacijo si lahko ogledate na povezavi: https://www.ekosklad.si/fizicne-osebe/nameni/prikazi/actionID=95

Lokalna prezračevalna naprava Mitsubishi Electric

Lokalne prezračevalne naprave Lossnay so namenjene za prezračevanje bivalnih in pisarniških prostorov, v katerih so vgrajene. Za montažo naprave      potrebujemo steno, ki neposredno meji na okolico objekta. Z uporabo lokalnih prezračevalnih naprav enostavno, hitro in cenovno ugodno rešujemo problematiko slabo prezračevanih objektov. Poleg naprave VL-100UE5-E, z možnostjo dovajanja do 105 m3/h svežega zraka, Mitsubishi Electric nudi tudi VL-50ES2-E napravo, s katero se je približal strankam, ki zaradi dimenzij prostorov potrebujejo po zmožnosti prezračevanja še manjše naprave. VL-50ES2-E nam tako omogoča istočasno dovajanje svežega zunanjega zraka pri odvajanju odpadnega prostorskega zraka s pretokom do 50m3/h in uporabo le ene cevi skozi steno objekta.

   

prezracevalna-naprava-vl220

Svežina zraka s prezračevalnimi sistemi Mitsubishi Electric

Naprava Mitsubishi Electric VL-220CZGV-E iz serije Lossnay je primerna za stanovanjske objekte in je del linije VMC – nadzorovano mehansko prezračevanje, ki prav tako vključuje lokalno prezračevalno napravo Lossnay VL-100EU5-E. Zaradi toplotnega izmenjevalnika iz vodoodpornega materiala je enota VMC idealna rešitev za izpušno prezračevanje iz kopalnic in kuhinj s hkratnim vstopom svežega, filtriranega in segretega zraka, z zmogljivostjo do 230m3/h. Energetski razred A, termični izkoristek nad 85%, elektronsko krmiljeni ventilatorji in šumnost samo 14dBA v najnižji hitrosti, uvrščajo prezračevalno napravo VL-220CZGV-E v prvo izbiro med podobnimi proizvodi za centralno prezračevanje.

Podobni članki

Naši strokovnjaki so pripravili nekaj uporabnih člankov za vse,
ki razmišljate kako učinkovito segrevati, hladiti, zračiti in razvlaževati

Ne spreglejte strokovnih nasvetov

Vpišite e-poštni naslov in prejeli boste najnovejše strokovne nasvete

Prezračevalne naprave na seznamu Eko sklada
Ocenite nas