prezračevalne naprave mitsubishi electric

Novi prezračevalni sistemi Mitsubishi Electric

Kakovost zraka je bistveni element za resnično udobje v prostoru. Bolj kot je zrak “umazan” višje je tveganje za nastanek plesni, zlasti v novejših, dobro izoliranih stavbah.

Da bi dosegli želeno udobje, visoko kakovost in ustrezno stopnjo vlage v bivalnem prostoru, je prava izbira prezračevalnih naprav iz serije Lossnay proizvajalca Mitsubishi Electric. Namenjeni so tako za poslovne kot tudi stanovanjske prostore.

V primeru stanovanjske rabe je Mitsubishi Electric predstavil nov model iz serije Lossnay, z imenom VL-220CZGV-E, ki je del linije VMC – nadzorovano mehansko prezračevanje, ki prav tako vključuje lokalno prezračevalno napravo Lossnay VL-100EU5-E.
Zaradi toplotnega izmenjevalnika iz vodoodpornega materiala, je enota VMC idealna rešitev za izpušno prezračevanje iz kopalnic in kuhinj s hkratnim vstopom svežega, filtriranega in segretega zraka, z zmogljivostjo do 230m3/h. Energetski razred A, termični izkoristek nad 85%, elektronsko krmiljeni ventilatorji in šumnost samo 14dBA , uvrščajo prezračevalno napravo VL-220CZGV-E v prvo izbiro med podobnimi proizvodi za centralno prezračevanje.

Prezračevalna naprava Mitsubishi Electirc za stanovanjsko rabo VL-220CZGV-E

Prezračevalna naprava Mitsubishi Electirc za stanovanjsko rabo VL-220CZGV-E

V primerih prezračevanja pisarniških prostorov je Mitsubishi Electric serijo entalpijskih prezračevalnih naprav Lossnay LGH razširil s tremi novimi modeli: RVXT 150, 200 in 250, ki uporabniku omogočajo prezračevanje do 2500 m3/h pri nizki vgradni višini naprave samo 500 mm. Z uvedbo novih modelov se je bistveno povečala fleksibilnost pri montaži, še posebej, če višina stropa ne omogoča uporabo klasičnih RVX enot. Nove RVXT enote zagotavljajo fleksibilno, inovativno delovanje in popolno integracijo z vsemi Mitsubishi Electric klimatskimi sistemi.

Prezračevalna naprava Mitsubishi Electric, model RVXT za prezračevane pisarniških prostorov

Prezračevalna naprava Mitsubishi Electric, model RVXT za prezračevane pisarniških prostorov

Podobni članki

Naši strokovnjaki so pripravili nekaj uporabnih člankov za vse,
ki razmišljate kako učinkovito segrevati, hladiti, zračiti in razvlaževati

Ne spreglejte strokovnih nasvetov

Vpišite e-poštni naslov in prejeli boste najnovejše strokovne nasvete

Novi prezračevalni sistemi Mitsubishi Electric
Ocenite nas