učinki klima naprave

Učinki klimatske naprave

Učinki klimatske naprave

Glede na zapise podnebnih razmer v zadnjih desetletjih, se vremenske razmere vedno bolj spreminjajo, pri čemer temperature drastično naraščajo. Te povišane temperature niso značilne samo za okolico, ampak se višajo tudi znotraj doma zaradi toplote, vedno večjega števila gospodinjskih aparatov, zabavne elektronike in računalnikov.

 Graf 1 - TERMALNO UDOBJE


Graf 1 – TERMALNO UDOBJE

Odpiranje okna, ponoči v vročem poletnem obdobju, bo težko izboljšalo razmere, saj se toplota tekom dneva shrani v stenah. Klimatska naprava rešuje problem, poleg tega pa nudi čisti zrak v zaprtih prostorih in učinkovito ogrevanje v zimskem času s samo enim sistemom.

Graf 1 prikazuje, kako pomembna je interakcija med optimalno sobno temperaturo in vlažnostjo za naše dobro počutje.

Znanstvena dejstva v zvezi z vašim počutjem
Stilsko pohištvo, harmonične barvne kombinacije, privlačni hišni dodatki in cvetoče rastline ustvarjajo prijetno vzdušje. Kakšen je pa zrak v zaprtih prostorih? Ta igra odločilno vlogo pri našem počutju, naših zmogljivostih in celo našem zdravju.

Graf 2 - VLAŽNOST DOLOČA KOMFORT

Graf 2 – VLAŽNOST DOLOČA KOMFORT

Interakcija sobne temperature in relativne vlažnosti je osnova za dobro počutje.Naša zmogljivost hitro pade, ko temperatura v okolici doseže 26 stopinj Celzija. Visoka stopnja vlažnosti nad 70% naredi občutek sobne temperature celo višji. Po mnenju neodvisnih študij postanemo utrujeni, raztreseni s povečanim tveganjem nesreč.Klimatska naprava proizvajalca Mitsubishi Electric bo ustvarila udobje in izboljšala način življenja v vašem domu. Poleg osebnega življenjskega udobja, dolgoročno povečanje vrednosti premoženja so konkretni dejavniki pri odločanju v prid zanesljive, trajno nameščeno klimatske naprave Mitsubishi Electric.

Podobni članki

Naši strokovnjaki so pripravili nekaj uporabnih člankov za vse,
ki razmišljate kako učinkovito segrevati, hladiti, zračiti in razvlaževati

Ne spreglejte strokovnih nasvetov

Vpišite e-poštni naslov in prejeli boste najnovejše strokovne nasvete

Učinki klimatske naprave
Ocenite nas