V ceni toplotne črpalke Mitsubishi Electric prejmete še klimo!

Posebna jesenska ponudba

Ream vam prinaša enkratno priložnost, da se zaščitite pred mrazom in uživate v prijetni notranji klimi. Z našimi visoko učinkovitimi toplotnimi črpalkami Ecodan in Zubadan boste doživeli toploto, ki pogreje kot ljubezen. A to še ni vse! Za jesen smo v sodelovanju z našimi pooblaščenimi monterji pripravili posebno ponudbo za nakup toplotne črpalke Mitsubishi Electric, pri kateri prejmete klimatsko napravo kar v ceni le te. Za popoln nadzor nad temperaturo tako pozimi kot poleti vam v Reamu z Mitsubishi Electric toplotnimi črpalkami ponujamo kombinacijo tehnologije in udobja, da bo vaš dom prijetno zatočišče skozi vse letne čase.


Le do 15. oktobra 2023 prejmete klimatsko napravo kar v ceni toplotne črpalke Mitsubishi Electric!


POGOJI AKCIJSKE PONUDBE TOPLOTNA ČRPALKA + KLIMA


Posebna ponudba “toplotna črpalka + klima” je ponudba podjetja REAM d.o.o., uradnega distributerja blagovne znamke Mitsubishi Electric za hlajenje in ogrevanje.


Pri nakupu toplotne črpalke lahko izberete eno izmed klimatskih naprav (1 komplet):


 • MSZ-HR25VFK – SMART MITSUBISHI ELECTRIC (2,5 kW) ali
 • DJ35 - NEW COMFORT HISENSE (3,5 kW) ali
 • KAY-35 - PRODIGY KAYSUN (3,5 kW)


Pogoji:


 • Ponudba velja od 7.9.2023 do 15.10.2023 oziroma do preklica.
 • Prodajno ceno klimatske naprave bomo pri nakupu toplotne črpalke odšteli v celoti.


  Pomembno:


  • Dodana klimatska naprava ne vsebuje izvedbe montaže klimatske naprave. Za montažo se boste dogovorili z našim monterjem, s katerim se boste dogovorili za nakup toplotne črpalke.
  • Število klimatskih naprav Mitsubishi Electric MSZ-HR25VFK je v posebni ponudbi omejeno na 100 kompletov (notranja in zunanja enota)! Pri tem velja pravilo, »Kdor prej pride, prej melje«. V primeru, da boste izbrali MSZ-HR25VFK in jih bo v posebni ponudbi zmanjkalo, vam bomo zagotovili eno izmed zgoraj navedenih klimatskih naprav Hisense ali Kaysun.
  • V posebni ponudbi niso zajete toplotne črpalke z zunanjo enoto SUZ-SWM40VA in SUZ-SWM60VA.


   Za več informacij nas pokličite na 080 98 98 ali si oglejte ponudbo na https://toplotna-klima.ream.si. Po posvetu vam bomo izdelali informativno ponudbo in vas usmerili na našega poslovnega partnerja – pooblaščenega monterja v vašem kraju.

   E-novice REAM

   Ne zamudite naših novosti!

   Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

   Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.