O podjetju Ream d.o.o.

ream mitsubishi electric

Delovni čas

Ponedeljek – petek: 8:00 – 16.00 ure
Sobota, nedelja in prazniki: zaprto

Predstavitev podjetja

Naši začetki sežejo v leto 1993, od leta 1995 pa smo na slovenskem trgu aktivno prisotni na področju klimatizacije in strojnih instalacij.

Danes smo na slovenskem trgu pooblaščeni uvoznik in distributer za celotno paleto proizvodov za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje proizvajalca Mitsubishi Electric, kamor sodijo vrhunske klimatske naprave in sistemi, toplotne črpalke Ecodan/Zubadan, prezračevalne naprave Lossnay in GUF ter odlični sušilci rok Jet Towel. Vsi proizvodi so narejeni s precizno japonsko tehnologijo, sodijo v sam svetovni vrh, tako po kakovosti kot visoki energetski učinkovitosti in so okolju prijazni.

Poleg tega Vam nudimo tudi zračne zavese Thermoscreens in sušilce zraka Aerial, kar si lahko ogledate na naši osnovni spletni strani www.ream.si. Naša največja skrb je usmerjena k Vam, k našim kupcem, k zagotavljanju najboljših pogojev za bivanje in delovanje, k varčevanju z energijo in varovanju okolja na dolgi rok.

Za našimi dejanji stojijo izkušnje, ki smo si jih pridobivali skozi vrsto preteklih let, zaupanje, ki smo si ga pridobili s strani naših kupcev, strokovnost, ki jo vsak trenutek nadgrajujemo z novim znanjem.

Zagotavljamo strokovno svetovanje pri izbiri kateregakoli izdelka, ki ga najdete v našem prodajnem programu in montažo z izkušenimi in usposobljenimi monterji.

Vemo, da ni dovolj le prodati izdelek, zato zagotavljamo vzdrževanje in kvalitetne servisne storitve z lastnimi serviserji.

Zavedamo se, da storitev, ki je opravljena kakovostno, strokovno in z odgovornim odnosom do kupca, lahko zagotavlja zadovoljstvo na dolgi rok. Smo več kot le dobavitelj in prodajalec!

V primeru, morebitnega spora ali drugačnega mnenja o kvaliteti opravljenega dela ali kvalitete proizvoda/ov, poskušamo z vso odgovornostjo, podkrepljeno s strokovnimi dejstvi doseči medsebojni dogovor s potrošnikom. V kolikor dogovora ni moč doseči, obveščamo, da skladno s tretjim odstavkom 32. Člena ZIsRPS ne priznavamo nobenega IRPS izvajalca ter je za reševanje spora pristojno stvarno in krajevno pristojno sodišče.

Hvala Vam za zaupanje.
Sodelavci REAM

Obiščite nas

Kako do nas? Na vhodnem križišču v IOC Trzin zavijete s Štajerske ceste v cono. Na prvem križišču (pred stekleno piramido) zavijete levo na Motnico. Na naslednjem križišču (s Špruho) zavijete desno. Po Špruhi 120m. Naši prostori so v vhodu A. Obiščite nas lahko vsak dan med 8. in 16. uro.

Ream d.o.o.

Industrijsko-obrtna cona Trzin

Špruha 19

Trzin

Pooblaščeni monterji
po vsej Sloveniji

Monterji po Sloveniji

Izkaznica podjetja

Polno ime
REAM trgovina in storitve d.o.o.

Skrajšano ime
REAM d.o.o.

Naslov
Špruha 19,
SI-1236 Trzin

Direktor
Pavle Resnik

Telefon
+386 (1) 5637 057 in +386 (1) 5637 058

Telefaks
+386 (1) 5622 414

E-naslov
info@ream.si

DDV-ID (zavezanec za DDV)
SI92457916

TRR:
SI56 0208 5001 0321 844,
NOVA LJUBLJANSKA BANKA d.d.

 

Ne spreglejte strokovnih nasvetov

Vpišite e-poštni naslov in prejeli boste najnovejše strokovne nasvete

O podjetju
Ocenite nas