Poiščite napravo po vaši meri

Izdelek Namen

Izdelek Objekt

Izdelek Površina objekta v m2

Najvišjo kvaliteto v naši ponudbi
zagotavlja Mitsubishi Electric

Izbira ustreznega prezračevalnega sistema

Izbrati lokalno ali centralno prezračevanje? Seveda se oba tip prezračevanja razlikujeta glede na zahtevnost uporabe in na vse zadnje tudi višini investicije.. Nanj pričnemo misliti v postopku načrtovanja instalacij stavbe ali vsaj v času gradnje. Naknadno centralno prezračevanje ob obnovi objekta je lahko večji zalogaj, saj zahteva poseg v prostor (instalacije in razvodi). Takrat se pogosteje odločimo za lokalno prezračevanje, s katerim poskrbimo za posamezen prostor. Lokalne prezračevalne naprave Lossnay se hitro namestijo na eno od zunanjih sten objekta in so odlična rešitev povsod, kjer centralno prezračevanje ni mogoče.

Lokalne prezračevalne naprave
Centralne prezračevalne naprave

 
 
 

 
 


Zmanjšajte toplotne izgube

Lossnay je tehnologija, ki dovaja zunanji zrak v notranjost prostora z minimalno izgubo osnovne temperature v prostoru.

Lokalni ali centralni prezračevalni sistem z rekuperacijo rešuje tako finančni kot zdravstveni vidik. Z uporabo visoko učinkovitih prenosnikov toplote dosežemo zmanjšanje energetskih izgub in si zagotovimo dodaten finančni prihranek. Iz zdravstvenega vidika pa se lahko z uporabo prezračevanja obvarujete pred vsemi zgoraj omenjenimi težavami.

Prikaži naprave

Prezračevanje
in ogrevanje
v enem

Ste se kdaj vprašali doma kakšen zrak vas obkroža?

Prezračevanje in potreba po zdravem, neonesnaženem zraku nas spremlja povsod. Industrijsko prezračevanje na delovnem mestu, prezračevanje športnih objektov v našem prostem času

Imamo v naših domovih res tako zdravo okolje, da ne potrebujemo svežega zraka?

Vprašajte svetovalca

Zakaj zaupati nam?

Poleg strokovnega svetovanja in najboljših izdelkov skrbimo tudi za poprodajno izkušnjo z razvejano mrežo monterjev po vsej Sloveniji in lastno servisno mrežo

Strokovni nasveti

Naši strokovnjaki so pripravili nekaj uporabnih člankov za vse,
ki razmišljate kako učinkovito segrevati, hladiti, zračiti in razvlaževati

Ne spreglejte strokovnih nasvetov

Vpišite e-poštni naslov in prejeli boste najnovejše strokovne nasvete

Novice

Novosti na področju klimatskih naprav, toplotnih črpalk in
prezračevalnih sistemov, ter novosti v naši ponudbi.

Kdo smo REAM d.o.o.?

Naši začetki sežejo v leto 1993, od leta 1995 pa smo na slovenskem trgu aktivno prisotni na področju klimatizacije in strojnih instalacij. Danes ponujamo izbran asortiman klim, toplotnih črpalk in prezračevalnih naprav.

Zagotavljamo strokovno svetovanje pri izbiri kateregakoli izdelka, ki ga najdete v našem prodajnem programu in montažo z izkušenimi in usposobljenimi monterji.

Več o REAM d.o.o.

Obiščite nas

Kako do nas? Na vhodnem križišču v IOC Trzin zavijete s Štajerske ceste v cono. Na prvem križišču (pred stekleno piramido) zavijete levo na Motnico. Na naslednjem križišču (s Špruho) zavijete desno. Po Špruhi 120m. Naši prostori so v vhodu A. Obiščite nas lahko vsak dan med 8. in 16. uro.

Ream d.o.o.

Industrijsko-obrtna cona Trzin

Špruha 19

Trzin

Pooblaščeni monterji
po vsej Sloveniji

 
Prezračevalne naprave
Ocenite nas