gug prezračevalne naprave

GUG kanalske enote

Prezračevalne naprave iz serije RVX(T) so namenjene za toplotno izmenjavo zraka brez možnosti dodatnega kondicioniranja na temperaturo zraka v prezračevanem prostoru. Z uvedbo nove serije kanalskih enot GUG je Mitsubishi Electric trgu ponudil dodatno možnost klimatizacije prezračevanega in prostorskega zraka. V posamezni kombinaciji imamo tako možnost izbire nadzora temperature zraka, ki ga vpihujemo v prostor ali možnost nadzora temperature zraka, ki ga odvajamo iz prostora. S posamezno izbiro načina nadzore temperature tako lahko že v fazi projektiranja določimo kako bo sistem vplival na bivalne pogoje prostora.

Pošlji povpraševanje   

Opis

• “Hyper Eco” jedro omogoča energijsko učinkovito izmenjavo zraka. Zahvaljujoč edru je prehodnost vlage hitrejša, kar nam zlasti v režimu ogrevanja omogoča višjo bivalno kvaliteto.
• Možna uporaba s kanalsko enoto GUG Mitsubishi Electric za sestavo celovite rešitve klimatizacije objekta.
• Štiristopenjska nastavitev hitrosti ventilacije zagotavlja najvišjo energetsko učinkovitost z nizkim hrupom v delovanju.
• “By-pass” funkcija – v poletnem obdobju, ko je v nočnem času zunanji zrak hladnejši od zraka v prostoru preko by-pass funkcije dovaja zunanji hladnejši zrak mimo “Hyper Eco” jedra ter tako zmanjša obremenitev klimatskih naprav v dnevnem delu dneva.
• Popolna regulacija delovanja z stenskim žičnim upravljalnikom.
• Možen priklop CO2 senzor – za avtomatsko spreminjanje količine zraka glede na vrednost CO2 v prostorskem zraku

GUG kanalske enote
Ocenite nas

GUG kanalske enote
Ocenite nas