centralne prezračevalne naprave lossnay
prezracevalna-naprava-vl220LGH-15_100RVXLGH-150_250RVXTLGH-150-200RVX

Centralne prezračevalne naprave Lossnay

Centralne prezračevalne naprave Lossnay se po namenu uporabe delijo na CZGV, RVX in RVXT serijo. Med posameznimi serijami je bistvena razlika med napravami CZGV in RVX(T) v tehnologiji vgrajenega ,,Hyper Eco,, jedra. V prezračevalnih napravah RVX(T) se uporablja jedro iz papirja, ki dopušča uporabo v objektih z najvišjo relativno vlažnostjo zraka 80%. Naprave iz serije CZGV so pa namenjene za izmenjavo zraka iz vseh prostorov objekta do relativne vlažnosti 95%, saj je papirnato ,,Hyper Eco,, jedro prekrito s posebno plastično maso. Zaradi omenjene dodatne lastnosti je prezračevalna naprava iz CZGV serije, edina med napravami Lossnay, ki je opremljena s posodo za odvod kondenzata.

Pošlji povpraševanje   

Opis

• “Hyper Eco” jedro omogoča energijsko učinkovito izmenjavo zraka. Zahvaljujoč edru je prehodnost vlage hitrejša, kar nam zlasti v režimu ogrevanja omogoča višjo bivalno kvaliteto.
• Možna uporaba s kanalsko enoto GUG Mitsubishi Electric za sestavo celovite rešitve klimatizacije objekta.
• Štiristopenjska nastavitev hitrosti ventilacije zagotavlja najvišjo energetsko učinkovitost z nizkim hrupom v delovanju.
• “By-pass” funkcija – v poletnem obdobju, ko je v nočnem času zunanji zrak hladnejši od zraka v prostoru preko by-pass funkcije dovaja zunanji hladnejši zrak mimo “Hyper Eco” jedra ter tako zmanjša obremenitev klimatskih naprav v dnevnem delu dneva.
• Popolna regulacija delovanja z stenskim žičnim upravljalnikom.
• Možen priklop CO2 senzor – za avtomatsko spreminjanje količine zraka glede na vrednost CO2 v prostorskem zraku

Centralne prezračevalne naprave Lossnay
Ocenite nas

CZGV Serija

RVX Serija

RVXT Serija

Centralne prezračevalne naprave Lossnay
Ocenite nas