5 let garancije na toplotne črpalke Mitsubishi Electric

Uspešno sodelovanje na sejmu MOS 2014

Kot dolgoletni uvoznik in distributer energetsko varčnih proizvodov za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje blagovne znamke MITSUBISHI ELECTRIC se nam zdi zelo pomembno, da sodelujemo na tako uveljavljenem mednarodnem sejmu, kjer je v ospredju promocija podjetij, njihova prepoznavnost in tradicija.

Na letošnjem sejmu MOS v Celju, ki je potekal od 11. do 17. septembra 2014 smo se predstavili na skupnem predstavitvenemu odru z uveljavljenima slovenskima podjetjema KM Instalacije d.o.o. ter z gradbenim podjetjem Remont d.d..

Na našem delu sejmišča smo poleg toplotnih črpalk zrak/voda, klimatskih naprav in prezračevalnih enot blagovne znamke Mitsubishi Electric predstavili še izdelke ostalih blagovnih znamk in sicer; zračne zavese Thermoscreens ter preofesionalne razvlažilce zraka Aerial.

Tisti, ki ste zamudili sejem in nas niste uspeli obiskati, pa vas vabimo v naše poslovne prostore na Špruhi 19 v Trzinu ali pa nam pošljite povpraševanje na e-mail naslov info@ream.si oziroma nas pokličite na že znano telefonsko številko 01-563-70-57. Pričakujemo vas!

 

REAM na sejmu MOS
REAM na sejmu MOS
REAM na sejmu MOS

 

 

Podobni članki

Naši strokovnjaki so pripravili nekaj uporabnih člankov za vse,
ki razmišljate kako učinkovito segrevati, hladiti, zračiti in razvlaževati

Ne spreglejte strokovnih nasvetov

Vpišite e-poštni naslov in prejeli boste najnovejše strokovne nasvete

Uspešno sodelovanje na sejmu MOS 2014
Ocenite nas