Poiščite napravo po vaši meri

Izdelek Namen

Izdelek Objekt

Izdelek Površina objekta v m2

Najvišjo kvaliteto v naši ponudbi
zagotavlja Mitsubishi Electric

Udoben in tih

Zahvaljujoč visoki hitrosti zračnega izpiha zagotavlja Jet Towel popolno sušenje v le 9-13 sekundah. To pripomore k izboljšanju udobja v času zimske sezone, saj zagotavlja takojšen izpih toplega zraka do 35 °C. Med poletno sezono lahko izklopimo grelec in s tem zmanjšamo porabo električne energije. Nizko raven hrupa je mogoče dodatno zmanjšati z nastavitvijo hitrosti zračnega toka. Ergonomska oblika sušilcev rok še bolj poenostavi porabo.

Potrebujete svetovanje?

Sušenje rok pod
visokim zračnim
pritiskom je hitro
in učinkovito

Varčno delovanje

Vklop in zaustavitev sta zavarovana s senzorji, ki natančno zaznavajo vstavljanje in odmik rok ter tako preprečijo nepotrebno podaljšano delovanje. Preprosto in nezahtevno vzdrževanje pomaga ohranjati delovanje naprave več kot 3600 ur (več kot milijon sušilnih ciklov).

Pri sušenju rok z sušilcem rok Jet Towel ni nikakršnega nastanka odpadkov. Pri uporabi približno 200 dnevnih ciklov, uporaba samo ene naprave prepreči posek okoli 7 dreves na leto, kar je enako izdelavi 144.000 papirnatih robčkov.

Želim informativno ponudbo!

Jet Towel Slim

Jet Towel Slim ima dve veliki stranski odprtini, ki poenostavijo dostop z obeh strani brez tveganja, da se dotikate ohišja. Da bi dosegli učinkovito sušenje, zadostuje vstavitev rok iz strani (kot je prikazano na sliki) ter počasen odmik in ponovitev postopka.

Vas zanima več?

Jet Towel Smart

Jet Towel Smart je kompakten, praktičen ter higienski za uporabo. Njegova prednost so majhne dimenzije (290 x 250 x 160 mm). Sušenje rok je hitro in udobno zahvaljujoč sistemu avtomatskega vklopa in izklopa, ki omogoča uporabo, ne da bi morali pritisniti na katerokoli tipko. Na ta način se poveča udobje in čistoča, zmanjšuje čas delovanja ki je nujno potreben za sušenje rok; zato je poraba elektrike, ki je pri Jet Towel Smartu že zelo nizka, še dodatno omejena z izogibanjem nepotrebne porabe. Tudi Jet Towel Smart je opremljen z odpornim ohišjem, sprednja kovinska plošča pa se lahko prilagodi uporabniku.

Vprašajte svetovalca

Zakaj zaupati nam?

Poleg strokovnega svetovanja in najboljših izdelkov skrbimo tudi za poprodajno izkušnjo z razvejano mrežo monterjev po vsej Sloveniji in lastno servisno mrežo

Strokovni nasveti

Naši strokovnjaki so pripravili nekaj uporabnih člankov za vse,
ki razmišljate kako učinkovito segrevati, hladiti, zračiti in razvlaževati

Ne spreglejte strokovnih nasvetov

Vpišite e-poštni naslov in prejeli boste najnovejše strokovne nasvete

Novice

Novosti na področju klimatskih naprav, toplotnih črpalk in
prezračevalnih sistemov, ter novosti v naši ponudbi.

Kdo smo REAM d.o.o.?

Naši začetki sežejo v leto 1993, od leta 1995 pa smo na slovenskem trgu aktivno prisotni na področju klimatizacije in strojnih instalacij. Danes ponujamo izbran asortiman klim, toplotnih črpalk in prezračevalnih naprav.

Zagotavljamo strokovno svetovanje pri izbiri kateregakoli izdelka, ki ga najdete v našem prodajnem programu in montažo z izkušenimi in usposobljenimi monterji.

Več o REAM d.o.o.

Obiščite nas

Kako do nas? Na vhodnem križišču v IOC Trzin zavijete s Štajerske ceste v cono. Na prvem križišču (pred stekleno piramido) zavijete levo na Motnico. Na naslednjem križišču (s Špruho) zavijete desno. Po Špruhi 120m. Naši prostori so v vhodu A. Obiščite nas lahko vsak dan med 8. in 16. uro.

Ream d.o.o.

Industrijsko-obrtna cona Trzin

Špruha 19

Trzin

Pooblaščeni monterji
po vsej Sloveniji

Monterji po Sloveniji