Klimatske naprave

Nudimo le preverjene klimatske naprave, ki omogočajo maksimalen izkoristek glede na porabo energije.

Klimatska naprava

Zakaj klimatska naprava?

Klimatske naprave zagotavljajo učinkovito in varčno klimatizacijo prostorov v vseh letnih časih. Glede na to, da se na področju Slovenije kot tudi po svetu klimatske razmere spreminjajo hitro, so klimatske naprave z reverzibilnim delovanjem nabolj razširjen in učinkovit sistem za hlajenje kot tudi za ogrevanje. Blagovni znamki Mitsubishi Electric in Kaysun pokrivata širok spekter naprav za bivalno in profesionalno rabo, s katerimi poskrbimo za prijetno počutje.

Bivalne klimatske naprave

Za udobno in prijetno bivanje je v ponudbi Mitsubishi Electric in Kaysun široka ponudba bivalnih klimatskih naprav z inverter tehnologijo, različnih oblik, barv in dimenzij. Napredni sistemi omogočajo hlajenje in ogrevanje, izbiro enojnega ali multi split sistema. Modeli bivalnih klimatskih naprav so opremljeni z najnovejšo tehnologijo, ki omogoča enostavno upravljanje ter filtracijo za odstranjevanje prašnih delcev, alergenov, virusov in vonjav.

Bivalne klimatske naprave
Profesionalne klimatske naprave

Profesionalne klimatske naprave

Mitsubishi Electric in Kaysun s serijo profesionalnih klimatskih naprav klimatizirata specifične prostore, kjer so dolge razdalje med enotami, se pojavijo potrebe po procesnem hlajenju v zimskih razmerah, večjih pisarniških prostorov, itd. Zunanje enote so na voljo v več nivojih (Global standard inverter, Standard inverter, Eco Power inverter, Zubadan in Zen). Poleg standardnih oblik notranjih enot sta na voljo tudi kuhinjski model in kanalski model z večjim statičnim tlakom. Možen je priklop več notranjih enot na eno zunanjo enoto.

VRF sistemi

V zahtevnejših kompleksih kot so hoteli, nakupovalni centri in poslovni prostori Mitsubishi Electric in Kaysun ponujata idealne rešitve na področju klimatizacije. S tehnologijo VRF “Variable Refrigerant Flow” (spremenljiv pretok hladilnega sredstva) popolno uravnavamo pretok hladiva do notranjih enot, ki so z zunanjo enoto povezane v funkcionalno celoto. Pri tako široki izbiri notranjih in zunanjih enot in z zanesljivo regulacijo ter nadzorom delovanja, spadata Mitsubishi Electric CITY MULTI VRF in Kaysun Amazon v sam vrh svetovne klimatizacije.

VRF klimatski sistemi

Želite izboljšati kakovost bivanja in bi radi svoj dom prijetno ohladili?

Izboljšajte klimo pri vas doma! Pri nakupu vam bomo prijazno svetovali, zato bo izbira povsem enostavna. Ustrezne tehnične karakteristike, strokovna montaža ter servis tudi izven garancijske dobe so pri nas vedno zagotovljeni, zato kar pokličite in povprašajte za ponudbo.

Pred nakupom klimatske naprave, zahtevajte brezplačen posvet z našimi strokovnjaki!

Kakovost in tradicija

Naši začetki sežejo v leto 1993, od leta 1995 pa smo na slovenskem trgu aktivno prisotni na področju klimatizacije in strojnih instalacij. Danes ponujamo izbran asortiman klim, toplotnih črpalk in prezračevalnih naprav.

Mitsubishi Electric
Kaysun
Climaveneta
Thermoscreens
Aerial

Zakaj zaupati nam?

Poleg strokovnega svetovanja in najboljših izdelkov skrbimo za poprodajno izkušnjo z razvejano mrežo monterjev in serviserjev po vsej Sloveniji.

080 98 98 klimo pros'm

Več kot 30 let izkušenj

Hitrost

Zanesljivost

Profesionalnost

Sodobna oprema

Kakovostna storitev

Pogosta vprašanja - klimatske naprave

Najboljša klima za vaš dom je odvisna od velikosti prostora, želene temperature in vašega življenjskega sloga. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali izbrati najboljšo možnost.

Da, klimatske naprave so varne za uporabo, če se pravilno uporabljajo in redno vzdržujejo. Proizvajalci klimatskih naprav so dolžni izpolnjevati stroge varnostne standarde, tako da so naprave projektirane in izdelane tako, da zagotavljajo varnost in učinkovitost. Priporočamo, da redno vzdržujete svojo klimatsko napravo in se obrnete na strokovnjaka, če opazite kakršnekoli težave ali sumite na kakšno napako.

Ko izbirate klimatsko napravo za svoj dom ali pisarno, je pomembno upoštevati velikost prostora, ki ga želite ohladiti ali ogreti, kot tudi vaše potrebe in želje. Na voljo so različne vrste klimatskih naprav, od enostavnih enot za en prostor do sistemov za celoten dom. Pri izbiri klimatske naprave se posvetujte z strokovnjakom, ki vam bo pomagal izbrati ustrezno napravo in vam svetoval glede namestitve in vzdrževanja.