Regulacija in krmiljenje

Mitsubishi Electric nudi popolno elektronsko regulacijo s pomočjo žičnih ali brezžičnih upravljalnikov.

Mel Cloud

MELCloud - Pametno upravljanje vaših naprav

MELCloud je nova rešitev v oblaku, s katero lahko upravljate z vašimi Mitsubishi Electric klimatskimi napravami, toplotnimi črpalkami ali prezračevalnimi napravami lokalno ali na daljavo z vašim osebnim računalnikom, tablico ali pametnim telefonom. MELCloud - nadzor v oblaku - omogoča uporabnikom enostaven nadzor nad svojimi napravami.

Žična regulacija

Glede na želje uporabnika, Mitsubishi Electric nudi tudi pestro izbiro žičnih daljinskih upravljalnikov. Žično regulacijo lahko vgradimo na steno hotelskih, poslovnih ali bivalnih stavb, s čimer poskrbimo da se upravljalnik ne izgubi.

Žična regulacija
Brezžična regulacija

Brezžična regulacija

Mitsubishi Electric nudi pri dobavi notranjih enot iz serije bivalnih in profesionalnih klimatskih naprav standardno dobavo brezžičnih upravljalnikov, ki so regulacijsko usklajeni s funkcijami izbrane klimatske naprave.

Želite vaš dom spremeniti v pametni dom?

V pametni hiši ne sme manjkati pametno ogrevanje, hlajenje in prezračevanje. Najbolje delujejo v medsebojni povezavi ker prihranijo energijo, čas in denar.

Integracija vseh vaših naprav, ki jih krmili enoten sistem.

Mel Cloud

Kakovost in tradicija

Naši začetki sežejo v leto 1993, od leta 1995 pa smo na slovenskem trgu aktivno prisotni na področju klimatizacije in strojnih instalacij. Danes ponujamo izbran asortiman klim, toplotnih črpalk in prezračevalnih naprav.

Mitsubishi Electric
Hisense
Kaysun
Climaveneta
Thermoscreens
Aerial

Zakaj zaupati nam?

Poleg strokovnega svetovanja in najboljših izdelkov skrbimo za poprodajno izkušnjo z razvejano mrežo monterjev in serviserjev po vsej Sloveniji.

080 98 98 klimo pros'm

Več kot 30 let izkušenj

Hitrost

Zanesljivost

Profesionalnost

Sodobna oprema

Kakovostna storitev

Pogosta vprašanja - regulacija

Da, večina brezžičnih termostatov omogoča nadzor več naprav hkrati (do 16), kar vam daje možnosti za bolj učinkovito in enostavno regulacijo temperature v prostoru.

Večina žičnih termostatov omogoča nastavitev programov za vsak dan v tednu, kar vam omogoča, da ustvarite individualne programe glede na vaš življenjski slog. Stem pridobite učinkovito upravljanje porabe energije in doseganje želene temperature v prostoru.

Brezžični upravljalnik ponuja številne funkcije, kot so možna nastavitev temperature na 0.5°C natančno, prikaz in nastavitev osnovnih lastnosti delovanja, osvetlitev LCD zaslona, možnost nastavitve avtomatske "dual set point" temperature, možnost izbire smeri izpiha, kompatibilnost z upravljanjem 3D I see senzorja in z uporabo CNS-ja možnost zaklepanja posameznih funkcij.