Servis in montaža

Mreža monterjev in lastna servisna mreža po celotni Sloveniji.

Servis in vzdrževanje

Potrebujete dober servis?

Ni problema! Pokličite nas na brezplačno tel. št. 080 98 98 oz. nam pišite na info@ream.si ali izpolnite kontaktni obrazec. Servisiramo naprave znamke Mitsubishi Electric in Kaysun.

 

Redni servis podaljšuje življenjsko dobo vaše naprave.

Servis klimatskih naprav

Priporočeno je redno vzdrževanje klimatske naprave za ohranitev pravilnega delovanja. Predlagamo redni servis enkrat letno v primeru, da je klimatska naprava bolj obremenjena pa dvakrat letno. S pravilnim vzdrževanjem bo vaša klimatska naprava in s tem hlajenje ter ogrevanje naprave delovalo bolj ekonomično.

Servis klimatskih naprav
Servis toplotnih črpalk

Servis toplotnih črpalk

Servis vaše toplotne črpalke podaljšuje življenjsko dobo in poskrbi, da je toplotna črpalka pripravljena na nemoteno delovanje. Pri servisu toplotne črpalke je potrebno preveriti zadostno količino hladilnega medija, izvedejo se meritve delovanja posameznih sklopov, nastavitev parametrov delovanja in preizkus tesnosti.

Pošljite povpraševanje za servis vaše naprave.

Toplotne črpalke Ecodan svetovno priznanega japonskega proizvajalca Mitsubishi Electric omogočajo pripravo sanitarne vode za gospodinjsko rabo ter pripravo ogrevalne vode za ogrevanje objekta. Varčno in ekološko ogrevanje potrjuje tudi Eko sklad, pri katerem vam je za toplotne črpalke Ecodan na voljo subvencija.

Mreža monterjev po celotni Sloveniji!

Kakovost in tradicija

Naši začetki sežejo v leto 1993, od leta 1995 pa smo na slovenskem trgu aktivno prisotni na področju klimatizacije in strojnih instalacij. Danes ponujamo izbran asortiman klim, toplotnih črpalk in prezračevalnih naprav.

Mitsubishi Electric
Hisense
Kaysun
Climaveneta
Thermoscreens
Aerial

Zakaj zaupati nam?

Poleg strokovnega svetovanja in najboljših izdelkov skrbimo za poprodajno izkušnjo z razvejano mrežo monterjev in serviserjev po vsej Sloveniji.

080 98 98 klimo pros'm

Več kot 30 let izkušenj

Hitrost

Zanesljivost

Profesionalnost

Sodobna oprema

Kakovostna storitev

Pogosta vprašanja - servis

REAM ima mrežo pogodbenih izvajalcev, ki izvajajo servise toplotnih črpalk in klimatskih sistemov.

Naši izvajalci servisov lahko poskrbijo za:
 

  • testiranje naprave
  • čiščenje filtrov
  • dezinfekcijo kondenzatorja v notranji enoti
  • kontrolo hladilnega medija v sistemu
  • kontrolo odvodov kondenza
  • meritve
  • čiščenje

Na servis se lahko naročite tukaj ali nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 98 98 ali pa pišete na info@ream.si.