O podjetju REAM

Trgovina in storitve - Ream d.o.o.

Ream - Klimatske naprave, toplotne črpalke

Zgodba o ustvarjanju dobre klime

 

Podjetje REAM d.o.o. je bilo ustanovljeno v letu 1993, kasneje leta 1995 pa se je v celoti usmerilo v klimatizacijo, prezračevanje in strojne instalacije.

 

Od leta 2001 smo pogodbeni partner zaupanja vrednega globalnega in svetovno znanega proizvajalca opreme za klimatizacijo in prezračevanje Mitsubishi Electric. Rezultati kažejo, da vsako leto na slovenskem tržišču uspešno opravljamo aktivnosti kot uradni, pooblaščeni zastopnik in distributer za izdelke te svetovno priznane in kakovostne blagovne znamke.

 

Poleg blagovne znamke Mitsubishi Electric smo od leta 2017 pooblaščeni zastopnik in distributer za klimatske naprave in sisteme španske blagovne znamke Kaysun, v letu 2018 pa nam je bila zaupana v zastopanje na slovenskem tržišču tudi blagovna znamka Mitsubishi Electric Hydronics – Climaveneta, ki zajema sisteme za prezračevanje, hlajenje in ogrevanje različno zahtevnih objektov.

 

Zagotavljamo svetovanje pri izbiri kateregakoli izdelka, ki ga najdete v našem prodajnem programu. Po celotni Sloveniji sodelujemo s strokovno usposobljenimi pooblaščenimi poslovnimi partnerji – monterji, ki skrbijo za nadaljnjo prodajo in izvedbo montaže na najvišji kakovostni ravni.

 

Kot izkušen in priznan distributer tehnično zahtevnih izdelkov imamo odlično organizirane poprodajne aktivnosti. Zavedamo se, da ni dovolj le prodati izdelek, zato zagotavljamo vso podporo na področju servisne dejavnosti in reševanje garancijskih zahtevkov, vzdrževanje in kvalitetne servisne storitve z lastnimi serviserji.

 

Poleg širokega prodajnega programa izdelkov najvišje kakovosti, je prednost podjetja tudi ekipa zaposlenih, saj s strokovnostjo in tehničnim znanjem svetujemo in pripomoremo k iskanju najboljših rešitev za še tako zahteven objekt. Izkušnje in zaupanje pridobljeno skozi vrsto preteklih let, strokovnost, ki jo nadgrajujemo z novim znanjem, odlična delovna klima, timski duh, prijazen pristop ter skrb za kupca in uporabnika na dolgi rok, pa dodajo le piko na i za uspešno delovanje podjetja.

 

Podjetje REAM d.o.o. - več kot le dobavitelj in prodajalec, je zaupanja vreden ustvarjalec dobre klime na dolgi rok

Ream d.o.o.

Trgovina in storitve

 Telefon

 E-mail

 Delovni čas

Ponedeljek – petek:
8:00 – 16:00 ure

Sobota, nedelja in prazniki: zaprto

DDV-ID (zavezanec za DDV)

SI92457916

TRR

SI56 0208 5001 0321 844

NOVA LJUBLJANSKA BANKA d.d.

Ream - Klimatske naprave, toplotne črpalke

Ponosni Mitsubishi Electric partner  


Podjetje Mitsubishi Electric nam je podelilo dvojno priznanje za sodelovanje:

  • bronasto plaketo za najboljšega distributerja in
  • priznanje za 20 let sodelovanja.

Blagovno znamko Mitsubishi Electric namreč zastopamo kot distributer klimatskih naprav, toplotnih črpalk in prezračevalnih sistemov. Veseli nas, da smo že 20 let del tega zanesljivega partnerstva, ki nam omogoča, da ponujamo kakovostne izdelke in storitve, s katerimi zadovoljujemo potrebe naših strank.


Pomembno nam je, da smo del inovativnega okolja, ki si prizadeva za spreminjanje življenja na bolje. Mitsubishi Electric in REAM sta zato tesno povezana, saj si delimo isto strast do inovacij in nenehnega izboljševanja. To se kaže v izdelkih, ki jih ponujamo, in v našem pristopu do strank, ki temelji na predanosti, strokovnosti in odzivnosti.


Prejeti plaketi predstavljata priznanje za naše uspešno dolgoletno partnerstvo, ki nam daje zagon za nadaljnje sodelovanje in rast. Ponosni smo, da smo prepoznani kot zanesljiv in ugleden partner podjetja Mitsubishi Electric, kar nas spodbuja, da se še naprej trudimo ponujati najboljše izdelke in storitve na trgu.

Specializirani na področju hlajenja, ogrevanja in prezračevanja prostorov.

Uradni distributer za blagovno znamko Mitsubishi Electric.

Izkušnje in znanja, pridobljena v 30. letih delovanja.

Strokovno svetovanje in tehnična podpora.

Izvedba in vodenje projektov v sodelovanju z dolgoletnimi in zanesljivimi pogodbenimi partnerji.

Prijaznost in hitra odzivnost.

Sledite nam tudi preko družbenih omrežij.

Kako do nas?

Lokacija

Najdete nas v Poslovni coni Komenda. Na prvem krožišču izberete drugi izvoz, potem naravnost čez dve krožišči (drugi izvoz), na četrtem krožišču izberete drugi izvor in v petem krožišču prvi izvoz. Naša poslovna stavba je na levi strani, pred njo je brezplačno parkirišče. Obiščete nas lahko vsak delovni dan med 8.00 in 16.00.