O podjetju REAM

Trgovina in storitve - Ream d.o.o.

Ream - Klimatske naprave, toplotne črpalke

Zgodba o ustvarjanju dobre klime

 

Podjetje REAM d.o.o. je bilo ustanovljeno v letu 1993, kasneje leta 1995 pa se je v celoti usmerilo v klimatizacijo, prezračevanje in strojne instalacije.

 

Letošnje leto podjetje REAM beleži že 15. obletnico uradnega pogodbenega sodelovanja in zaupanja s strani globalnega in svetovno znanega proizvajalca opreme za klimatizacijo in prezračevanje Mitsubishi Electric. Rezultati kažejo, da vsako leto na slovenskem tržišču uspešno opravljamo aktivnosti kot uradni in pooblaščeni zastopnik in distributer za izdelke te svetovno priznane in kakovostne blagovne znamke.

 

Poleg blagovne znamke Mitsubishi Electric smo pooblaščeni zastopnik in distributer za klimatske naprave in sisteme španske blagovne znamke Kaysun, v letu 2018 pa nam je bila zaupana v zastopanje na slovenskem tržišču tudi blagovna znamka Mitsubishi Hydronics – Climaveneta, ki zajemajo sistemi za prezračevanje, hlajenje in ogrevanje različno zahtevnih objektov.

 

Zagotavljamo svetovanje pri izbiri kateregakoli izdelka, ki ga najdete v našem prodajnem programu. Po celotni Sloveniji sodelujemo s strokovno usposobljenimi pooblaščenimi poslovnimi partnerji – monterji, ki skrbijo za nadaljnjo prodajo in izvedbo montaže na najvišji kakovostni ravni.

 

Kot izkušen in priznan distributer tehnično zahtevnih izdelkov imamo odlično organizirane poprodajne aktivnosti. Zavedamo se, da ni dovolj le prodati izdelek, zato zagotavljamo vso podporo na področju servisne dejavnosti in reševanje garancijskih zahtevkov, vzdrževanje in kvalitetne servisne storitve z lastnimi serviserji.

 

Poleg širokega prodajnega programa izdelkov najvišje kakovosti, je prednost podjetja tudi ekipa zaposlenih, saj s strokovnostjo in tehničnim znanjem svetujemo in pripomoremo k iskanju najboljših rešitev za še tako zahteven objekt. Izkušnje in zaupanje pridobljeno skozi vrsto preteklih let, strokovnost, ki jo nadgrajujemo z novim znanjem, odlična delovna klima, timski duh, prijazen pristop ter skrb za kupca in uporabnika na dolgi rok, pa dodajo le piko na i za uspešno delovanje podjetja.

 

Podjetje REAM d.o.o. - več kot le dobavitelj in prodajalec, je zaupanja vreden ustvarjalec dobre klime na dolgi rok.

Ream d.o.o.

Trgovina in storitve

Polno ime

 Naslov

 Direktor

Pavle Resnik

 Telefon

 E-mail

 Delovni čas

Ponedeljek – petek:
8:00 – 16:00 ure

Sobota, nedelja in prazniki: zaprto

DDV-ID (zavezanec za DDV)

SI92457916

TRR

SI56 0208 5001 0321 844

NOVA LJUBLJANSKA BANKA d.d.

Sledite nam tudi preko družbenih omrežij.

Kako do nas?

Lokacija

Najdete nas v IOC Trzin, zapeljete naravnost mimo steklene piramide do vrha ceste, do krožišča, kjer izberete tretji izvoz (levo). Po 300 m je na levi strani poslovna stavba, naš razstavni prostor je na vhodu A. Pred vhodom je zagotovljeno brezplačno parkirišče. Obiščete nas lahko vsak delovni dan med 8. in 16. uro.