Vrednote podjetja REAM

Trgovina in storitve - Ream d.o.o.

Ream - Klimatske naprave, toplotne črpalke

Naš cilj je kupcem in uporabnikom naših naprav zagotoviti udobje in energetsko učinkovitost tako v domačem kot delovnem okolju. To počnemo tako, da ponujamo vrhunske naprave za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje, ki sledijo smernicam za trajnostno prihodnost.

REAM - vrednote

Dobri odnosi

Na prvo mesto postavljamo gradnjo dobrih odnosov s strankami in poslovnimi partnerji, tako da se posvetimo njihovim specifičnim željam in zahtevam. To lahko dosežemo le s harmonijo znotraj podjetja samega, zato skrbno razvijamo timski duh in kompetence, ki so pomembne za dobro in uigrano delo. Le tako lahko poiščemo izvirne rešitve, ki so našim strankam v trajno zadovoljstvo.

REAM - vrednote

Trajnostna prihodnost

Skrb za trajnostno in zeleno prihodnost prežema vsa področja našega delovanja, zato svojim kupcem ponujamo energetsko učinkovite in okolju prijazne naprave, ki jih uporabljamo tudi sami. Trudimo se biti zgled, kako zmanjšati svoj vpliv na okolje, zato tudi sodelujemo z blagovnimi znamkami, ki z nami delijo te vrednote. Prav posebno pozornost pa namenjamo rešitvam, ki dvigujejo kakovost življenja in pozitivno vplivajo na počutje.

REAM - vrednote

Strokovnost in zanesljivost

Naš cilj je biti zanesljiv in strokoven partner pri vsem, kar delamo. Zato zagotavljamo, da so vse naše storitve izvedene v skladu z najvišjimi standardi. Stranke nam lahko zaupajo tudi glede kakovosti naših izdelkov, saj so opremljeni z garancijami in jamstvi. Svojim strankam ponujamo le preverjene izdelke, zato lahko glede njihove uporabe tudi strokovno svetujemo. “Kar obljubimo, izpolnimo,” je zaveza naše ekipe REAM.

REAM - vrednote

Družbena odgovornost

Zavedamo se, da smo del družbe, zato verjamemo v povezovanje z lokalnim okoljem in v krepitev odnosov z njim. S tem namenom podpiramo mlade talente in svojemu okolju dodajamo vrednost. Tako sklepamo krog, v katerem sta sodelovanje in skrb za drug drugega najvišji vrednoti.

Ream d.o.o.

Trgovina in storitve

 Telefon

 E-mail

 Delovni čas

Ponedeljek – petek:
8:00 – 16:00 ure

Sobota, nedelja in prazniki: zaprto

DDV-ID (zavezanec za DDV)

SI92457916

TRR

SI56 0208 5001 0321 844

NOVA LJUBLJANSKA BANKA d.d.

Specializirani na področju hlajenja, ogrevanja in prezračevanja prostorov.

Uradni distributer za blagovno znamko Mitsubishi Electric.

Izkušnje in znanja, pridobljena v 30. letih delovanja.

Strokovno svetovanje in tehnična podpora.

Izvedba in vodenje projektov v sodelovanju z dolgoletnimi in zanesljivimi pogodbenimi partnerji.

Prijaznost in hitra odzivnost.