Poiščite napravo po vaši meri

Izdelek Namen

Izdelek Objekt

Izdelek Površina objekta v m2

Najvišjo kvaliteto v naši ponudbi
zagotavlja Mitsubishi Electric

 

 

Prava kakovost za profesionalno uporabo!

Potrebujete kakovosten razvlažilec zraka za profesionalno uporabo?

Razvlažilne naprave proizvajalca Aerial so razvite in proizvedene v Nemčiji. Naprave so zanesljive, vzdržljive, visokozmogljive, imajo kompaktno sestavo in so enostavne za uporabo.

Izbirate lahko med različnimi modeli naprav in zmogljivostmi odvisno od namena uporabe. Uporabljajo se lahko v gradbeništvu kot npr.: sušenje estrihov, ometov. Odlična rešitev so tudi pri sanacijah poplav, uporabi na kopališčih, v savnah ter v muzejih, galerijah in arhivih, kjer je vlaga vedno dejavnik tveganja.

Prikaži naprave

Odpravite ali preprečite nastanek plesni

Nastanku vlage v prostoru se je nemogoče izogniti, saj se ta sprošča že z našim dihanjem, še več pa jo nastane pri kuhanju, umivanju oziroma povsod, kjer sta združeni voda in toplota. Kadar je stopnja vlage visoka, se ta nabira povsod. Vlažno in toplo okolje, kot je na primer naš dom, je odlično okolje za mikroorganizme. Preprečevanje nastajanja plesni je torej nujno, lotite se tega na pravi način.

Preberi več

Spremenite
pogoje
za nastanek
plesni

Kdaj je potrebno začeti razmišljati o nakupu razvlažilca zraka?

Stopnja vlage lahko hitro preseže priporočeno vrednost, kar se lahko kaže s plesnijo ali pa tudi zgolj s slabim zrakom in meglicami na gladkih površinah. Opažate, da se brisača na držalu v kopalnici preko noči ne posuši? Da so police v shrambi ali kleti nekoliko vlažne? Da se na steni za vašimi lončnicami pojavlja madež?

Obrnite se na nas in svetovali vam bomo glede izbire ustrezne tehnične rešitve.

Vprašajte svetovalca

Zakaj zaupati nam?

Poleg strokovnega svetovanja in najboljših izdelkov skrbimo tudi za poprodajno izkušnjo z razvejano mrežo monterjev po vsej Sloveniji in lastno servisno mrežo

Strokovni nasveti

Naši strokovnjaki so pripravili nekaj uporabnih člankov za vse,
ki razmišljate kako učinkovito segrevati, hladiti, zračiti in razvlaževati

Ne spreglejte strokovnih nasvetov

Vpišite e-poštni naslov in prejeli boste najnovejše strokovne nasvete

Novice

Novosti na področju klimatskih naprav, toplotnih črpalk in
prezračevalnih sistemov, ter novosti v naši ponudbi.

Kdo smo REAM d.o.o.?

Naši začetki sežejo v leto 1993, od leta 1995 pa smo na slovenskem trgu aktivno prisotni na področju klimatizacije in strojnih instalacij. Danes ponujamo izbran asortiman klim, toplotnih črpalk in prezračevalnih naprav.

Zagotavljamo strokovno svetovanje pri izbiri kateregakoli izdelka, ki ga najdete v našem prodajnem programu in montažo z izkušenimi in usposobljenimi monterji.

Več o REAM d.o.o.

Obiščite nas

Kako do nas? Na vhodnem križišču v IOC Trzin zavijete s Štajerske ceste v cono. Na prvem križišču (pred stekleno piramido) zavijete levo na Motnico. Na naslednjem križišču (s Špruho) zavijete desno. Po Špruhi 120m. Naši prostori so v vhodu A. Obiščite nas lahko vsak dan med 9. in 16. uro.

Ream d.o.o.

Industrijsko-obrtna cona Trzin

Špruha 19

Trzin

Pooblaščeni monterji
po vsej Sloveniji

Monterji po Sloveniji

 
Razvlažilci zraka
Ocenite nas