Razvlažilci zraka

Previsoka vsebnost vlage in plesen v zaprtih prostorih sta zdravju škodljiva, prav tako pa lahko zaradi povišane vsebnosti vlage nastane materialna škoda. Primeren razvlažilec izberemo glede na temperaturo, vlago in velikost prostora.

Razvlažilci zraka - Aerial

Razvlažilne naprave AERIAL

Aerial je vrhunska nemška blagovna znamka s 30 letno tradicijo proizvodnje razvlažilnih naprav. Namenjeni so razvlaževanju zraka pri novogradenjah v času gradnje, za zgradbe, kjer se iz različnih vzrokov pojavlja vlaga in posledično zdravju škodljiva plesen in ob poplavah v stanovanjih in poslovnih objektih. Vsi produkti Aerial imajo ob zelo tihem delovanju visoko energijsko učinkovitost in so preprosti za uporabo.

Razvlažilci zraka za industrijsko uporabo

Profesionalni industrijski razvlažilci zraka AERIAL so idealni za odpravljanje škode po poplavah, za hitro sušenje ometa ali estriha, prav tako pa so priročni za sušenje vlažnih kleti, garaž, arhivov ali starih zidov. Hkrati preprečujejo oziroma odpravljajo zatohel vonj, rast plesni in propad zidov. Aerial razvlažilci ponujajo širok spekter naprav za različne velikosti prostorov, pohvalijo pa se lahko z odlično energetsko učinkovitostjo in visoko tehnologijo.

Razvlažilci zraka

Zmanjšajte toplotno izgubo, izboljšate zrak in za vedno odpravite vlago.

Z uporabo razvlažilcev zraka enostavno, hitro in cenovno ugodno rešujemo problematiko vlage v prostoru.

Najvišjo kvaliteto v naši ponudbi zagotavlja Aerial.

Aerial - razvlažilci zraka

Kakovost in tradicija

Naši začetki sežejo v leto 1993, od leta 1995 pa smo na slovenskem trgu aktivno prisotni na področju klimatizacije in strojnih instalacij. Danes ponujamo izbran asortiman klim, toplotnih črpalk in prezračevalnih naprav.

Mitsubishi Electric
Hisense
Kaysun
Climaveneta
Thermoscreens
Aerial

Zakaj zaupati nam?

Poleg strokovnega svetovanja in najboljših izdelkov skrbimo za poprodajno izkušnjo z razvejano mrežo monterjev in serviserjev po vsej Sloveniji.

080 98 98 klimo pros'm

Več kot 30 let izkušenj

Hitrost

Zanesljivost

Profesionalnost

Sodobna oprema

Kakovostna storitev

Pogosta vprašanja - razvlažilci zraka

Razvlaževalec zraka služi za ohranjanje optimalne vlažnosti v prostoru. Prekomerna vlažnost lahko povzroči plesen, pojav gliv in neprijeten vonj, medtem ko prenizka vlažnost lahko privede do suhih oči, nosu in ust, poškodb pohištva in težav s dihali. Razvlaževalec zraka omogoča enostavno in učinkovito vzdrževanje želene ravni vlažnosti v prostoru.

Razvlažilec zraka deluje tako, da zrak filtrira skozi komoro, kjer vlaga iz zraka kondenzira. Zbrana voda se nato zbira v posodi, ki jo je mogoče enostavno odstraniti in izprazniti. Suh zrak se nato ponovno vrne v prostor.

Ni nujno, da je razvlaževalec zraka potreben v vsakem prostoru, saj vlažnost v različnih prostorih ni enaka. Tisti prostori, ki so nagnjeni k visoki vlažnosti, kot so kopalnice, kuhinje in kleti, so tisti, ki bi jim razvlaževalec najbolj koristil. Da bi ugotovili, ali je potreben razvlaževalec zraka v določenem prostoru, lahko uporabite higrometer za merjenje ravni vlažnosti.