Sušilci rok

Mitsubishi Electric Jet towel je električni eko-sušilec rok z visoko hitrostjo sušenja rok s predgretim obtočnim zrakom. Odlikuje ga estetska oblika, natančna izdelava, antiimikrobna plastika, nizka šumnost in varčnost.

Sušilec rok

Zakaj sušilec rok?

Odprtini na obeh straneh omogočata, da svoji roki vstavite v napravo, ne da bi imeli stika z enoto, kar zagotavlja popolno higieno. Pri višji frekventnosti uporabe je v primerjavi s tradicionalimi sredstvi sušenja rok kot so papirnate brisačke, prihranek zelo velik. Vzdrževanje je enostavno, vsi deli, ki so v stiku z vodo so izdelani z antimikrobnim materialom.

Jet Towel - Slim

Jet Towel Slim ima dve hitrosti motorja, visoko in standardno. Visoka deluje s hitrostjo 106 m/s, standardna pa z 98 m/s. Teža enote je 11 kg z dimenzijami 658x300x189. Ima dva senzorja – zgornji in spodnji, ki avtomatsko zaznavata prisotnost rok. Ima dve veliki stranski odprtini, ki poenostavijo dostop z obeh strani brez tveganja, da se dotikate ohišja. Da bi dosegli učinkovito sušenje, zadostuje vstavitev rok iz strani ter počasen odmik in ponovitev postopka.

Jet Towel - Slim
Jet Towel - Smart

Jet Towel - Smart

Jet Towel Smart je kompakten, praktičen ter higienski za uporabo. Njegova prednost so majhne dimenzije (290x250x160). Sušenje rok je hitro in udobno zahvaljujoč sistemu avtomatskega vklopa in izklopa, ki omogoča uporabo, ne da bi morali pritisniti na katerokoli tipko. Na ta način se zmanjšuje čas delovanja, ki je nujno potreben za sušenje rok; zato je poraba elektrike zelo nizka. Jet Towel Smart odlikuje odporno ohišje, sprednja kovinska plošča pa se lahko barvno prilagodi uporabniku.

Izberite najsodobnejšo obliko sušenja rok!

Tiho delovanje, inovativen dizajn in prihranek, ki ga zagotovi uporaba takšne metode sušenja rok.

Najvišjo kvaliteto v naši ponudbi zagotavlja Mitsubishi Electric.

Mitsubishi Electric

Kakovost in tradicija

Naši začetki sežejo v leto 1993, od leta 1995 pa smo na slovenskem trgu aktivno prisotni na področju klimatizacije in strojnih instalacij. Danes ponujamo izbran asortiman klim, toplotnih črpalk in prezračevalnih naprav.

Mitsubishi Electric
Hisense
Kaysun
Climaveneta
Thermoscreens
Aerial

Zakaj zaupati nam?

Poleg strokovnega svetovanja in najboljših izdelkov skrbimo za poprodajno izkušnjo z razvejano mrežo monterjev in serviserjev po vsej Sloveniji.

080 98 98 klimo pros'm

Več kot 30 let izkušenj

Hitrost

Zanesljivost

Profesionalnost

Sodobna oprema

Kakovostna storitev

Pogosta vprašanja - sušilci rok

Da, sušilci rok se lahko uporabljajo v različnih komercialnih okoljih, kot so gostinski objekti, hoteli in trgovine, saj so enostavni za uporabo, hitri in higienski.

Sušilci rok delujejo tako, da zrak preko ventilatorja in motorja posuši roke. Vroč zrak iz sušilca rok omogoča hitro in enostavno sušenje rok. Nekateri sušilci rok imajo tudi funkcijo samodejnega zagona, ko se roke postavijo pod njih, in funkcijo samodejnega ustavljanja, ko so roke suhe.

Sušenje s sušilcem rok traja manj časa in je bolj higiensko, saj zrak preko ventilatorja in motorja posuši roke. Tako se zmanjšuje poraba papirnatih brisač za enkratno uporabo in posledično tudi odpadkov.