Toplotne črpalke

Toplotne črpalke Mitsubishi Electric zagotavljajo optimalno ogrevanje v vsakem okolju.

Toplotna črpalka

Zakaj toplotna črpalka?

Bi radi toplotno črpalko zrak voda, ki je visoko zmogljiva, zanesljiva in jo je enostavno namestiti? Izjemno učinkovite toplotne črpalke znamke Mitsubishi Electric serije Ecodan in Zubadan so opremljene s sodobno invertersko tehnologijo, zagotavljajo nizko porabo električne energije in omogočajo natančen nadzor ciljne temperature za udobno in varčno ogrevanje. Mitsubishi Electric toplotne črpalke tvorijo celovit ogrevalni sistem in zagotavljajo vse ključne komponente za ogrevanje ali hlajenje.

Toplotna črpalka za stanovanjske objekte

Toplotne črpalke Mitsubishi Electric iz serije Ecodan so namenjene predvsem za vgradnjo v stanovanjske objekte, ki za ogrevanje uporabljajo nizkotemperaturni vir ogrevanja. S tehnologijo Ecodan (do -20°C) ali Zubadan (do -28°C) poskrbijo za brezhibno delovanje v različnih podnebnih režimih. Vse toplotne črpalke imajo tudi možnost za priklop Wi-Fi vmesnika, ki skupaj z aplikacijo MelCloud omogoča nadzor in krmiljenje naprave na daljavo prek tablice, telefona ali računalnika.

Toplotne črpalke za stanovanjske objekte
Toplotne črpalke za večje (poslovne) objekte

Toplotne črpalke za večje in poslovne objekte

Da lahko zadostimo toplotnim zahtevam večstanovanjskih objektov, hotelov in drugih večjih objektov je Mitsubishi Electric z uporabo dodatne regulacije poskrbel za sistem več zaporedno vezanih toplotnih črpalk – kaskada. V kaskadni sistem lahko povežemo do 6 toplotnih črpalk enakih nazivnih moči z maksimalno močjo ogrevanja – 138 kW. Z vgrajeno funkcijo izmenjavanja delovanja enot lahko uspešno nadzorujemo ogrevanje in dosegamo najvišje udobje ter učinkovito varčevanje z energijo.

Želite izboljšati kakovost bivanja in bi radi svoj dom prijetno ogrevali?

Toplotne črpalke Ecodan svetovno priznanega japonskega proizvajalca Mitsubishi Electric omogočajo pripravo sanitarne vode za gospodinjsko rabo ter pripravo ogrevalne vode za ogrevanje objekta. Varčno in ekološko ogrevanje potrjuje tudi Eko sklad, pri katerem vam je za toplotne črpalke Ecodan na voljo subvencija.

Ob nakupu toplotne črpalke zahtevajte Eko sklad subvencije!

EKO sklad subvencije

Kakovost in tradicija

Naši začetki sežejo v leto 1993, od leta 1995 pa smo na slovenskem trgu aktivno prisotni na področju klimatizacije in strojnih instalacij. Danes ponujamo izbran asortiman klim, toplotnih črpalk in prezračevalnih naprav.

Mitsubishi Electric
Hisense
Kaysun
Climaveneta
Thermoscreens
Aerial

Zakaj zaupati nam?

Poleg strokovnega svetovanja in najboljših izdelkov skrbimo za poprodajno izkušnjo z razvejano mrežo monterjev in serviserjev po vsej Sloveniji.

080 98 98 klimo pros'm

Več kot 30 let izkušenj

Hitrost

Zanesljivost

Profesionalnost

Sodobna oprema

Kakovostna storitev

Pogosta vprašanja - toplotne črpalke

Toplotna črpalka deluje tako, da izkorišča toploto iz okolja (npr. zemlje, vode ali zraka) in jo prenaša v prostor za ogrevanje. S pomočjo hladilnega sredstva in kompresorja se toplota prenese v prostor, kI se ogreva. To je okolju prijazen in učinkovit način ogrevanja, saj izkorišča naravne vire toplote in zmanjšuje potrebo po fosilnih gorivih.

Da, toplotne črpalke zahtevajo redno vzdrževanje, podobno kot drugi sistemi za ogrevanje. Priporočamo, da se obrnete na strokovnjaka, ki bo opravil redno vzdrževanje in pregled, da bo sistem deloval učinkovito in varno. Redno vzdrževanje bo tudi podaljšalo življenjsko dobo vaše toplotne črpalke.

Da, toplotne črpalke so učinkovite pri ogrevanju prostorov v hladnejših mesecih, saj izkoriščajo naravne vire toplote in prenašajo toploto v prostor. Toplotne črpalke so zasnovane za uporabo v različnih vremenskih pogojih in so lahko učinkovite pri ogrevanju tudi v hladnejših mesecih. Priporočamo, da se posvetujete s strokovnjakom, da izberete pravo toplotno črpalko, ki ustreza potrebam vašega prostora in podnebju, v katerem živite.