Klimatska naprava MSZ-LN

Mitsubishi Electric

Klimatska naprava z dovršenim dizajnom v štirih različnih barvah (biserno bela, eksotična rubinasta rdeča, onyx črna in klasična bela barva) nudi popolno bivalno doživetje. Poleg unikatno elegantne oblike nudi klimatska naprava uporabniku najvišjo sezonsko energetsko učinkovitosti (SEER), zelo tiho delovanje, popolno filtracijo klimatiziranega prostorskega zraka z uporabo Plasma Quad Plus filtrirnega sistema za učinkovito odstranjevanje bakterij, virusov, alergenov, prahu in mikrodelcev do 2,5μm.

Ste vedeli? Filtrirni sistem PLASMA QUAD v napravi MSZ-LN je glede test, izveden v laboratoriju za testiranje mikrobov na Japonskem, sposoben uspešno nevtralizirati kar do 99,8 % virusa Covid 19 (SARS-CoV-2).

 

 

K pravilni distribuciji zraka po prostoru pomaga vgrajen 3D I-see senzor, ki s tridimenzionalno analizo sobne temperature in zaznavanjem prisotnosti ter števila oseb omogoča, da bo v vseh delih klimatiziranega prostora enakomerna razporeditev zraka in temperature. S serijsko vgrajenim WiFi modulom je tako vsakemu uporabniku omogočeno upravljanje klimatske naprave na daljavo. Celovitost sistema zaključuje popolna regulacija z IR upravljalnikom v enaki barvni paleti, kot notranja enota. Zunanje enote so na voljo v standardni izvedbi in v izvedbi Zubadan hyper heating MUZ-LN VGHZ, ki omogoča učinkovito ogrevanje preko cele zime tudi v najhladnejših območjih. Tehnične lastnosti sistema VGHZ zagotavljajo doseganje nazivne ogrevalne moči do zunanje temperature -15°C in delovanje do zunanje temperature -25°C. VGHZ tehnologija je na voljo za modele velikosti 25/35/50.

 

 

Namen

Bivalne

Tip

Stenske enote

Barva

BelaRdečaČrnaBiserna

Nazivna moč

2.5 kW3.5 kW5.0 kW6.0 kW

Wi-Fi

DA

Plin

R32

Energetski razred (hlajenje)

A+++

Energetski razred (ogrevanje)

A+++

Iščete več informacij o tem izdelku? Preverite vse tehnične lastnosti v pdf brošuri.

Zagotavljamo vam strokovno svetovanje pri izbiri kateregakoli izdelka, ki ga najdete v našem prodajnem programu.