Filtrirni sistem PLASMA QUAD učinkovit pri nevtraliziranju virusa Covid 19

Filter zraka Plasma Quad nevtralizira virus Covid 19

Odlične novice iz laboratorija za testiranje mikrobov Kobe, Centra za testiranje QTEC – japonskega centra za kakovost in tehnologijo tekstilnih izdelkov!


Aktivni sistem za filtriranje zraka PLASMA QUAD, ki se uporablja v klimatskih napravah Mitsubishi Electric Kirigamine Style (MSZ-LN), je sposoben uspešno nevtralizirati kar do 99,8 % virusa Covid 19 (SARS-CoV-2)!


Test je bil izveden v laboratoriju z uporabo sistema za filtriranje zraka PLASMA QUAD. Rezultati, ki jih je mogoče učinkovito doseči v resnični uporabi z izdelkom, opremljenim s PLASMA QUAD, se sicer lahko razlikujejo od rezultatov preskusov.


Kako deluje filter PLASMA QUAD?


Filter PLASMA QUAD deluje kot električna pregrada, ki zajema in nevtralizira mikroskopske delce v zraku. Z ustvarjanjem in nato praznjenjem visokonapetostnega električnega polja ta sistem za filtriranje zraka zajame in nevtralizira viruse ter odstrani druge onesnaževalce, ki prehajajo skozi filter.


PLASMA QUAD sistem za filtriranje zraka je na voljo integriran v izredno učinkoviti in varčni klimatski napravi MSZ-LN.


Aktivni sistem za filtriranje zraka PLASMA QUAD se sicer uporablja za zmanjšanje onesnaženosti zraka v zaprtih prostorih in učinkovito odstranjuje viruse, bakterije, plesni in alergene.


Kako vse je filter PLASMA QUAD na voljo?


  • PLASMA QUAD je na voljo integriran v klimatsko napravo MSZ-LN.


  • Opcijsko je, zahvaljujoč novim filtrom PLASMA QUAD CONNECT (MAC-100FT-E / PAC-SK51FT-E), kompatibilen z vsemi stenskimi in cevnimi enotami trenutne serije Residential, s kasetnimi enotami 90x90 ter s kanalskimi in stenskimi enotami serij Commercial in City Multi. Združljiv je tudi z večino preteklih modelov serij Residential, Commercial in City Multi, tudi če so te že nameščene. Na voljo od septembra 2021.
E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.