Letošnje poletje bo klimatska naprava »švicala« namesto vas!

Akcija Švicam - Klimatske naprave

Poletje je tu in z njim tudi dolgi vroči dnevi, ko se večina ljudi nadpovprečno znoji. Ste med njimi tudi vi? Popolnoma razumemo vaše neugodje! Na žalost »švicanje« ni le neprijetno, temveč lahko povzroča tudi številne težave in neugodne situacije, ki vam lahko grenijo in otežijo vsakdanje življenje.


Zakaj je »švicanje« tako nadležno?


 1. Neprijeten občutek na koži. Pretirano potenje povzroča lepljiv občutek na koži, ki vodi do precejšnega neugodja, izpuščajev in srbečice. Ne glede na to, kako pogosto se tuširate, se lahko poleti brez uporabe klimatske naprave ves čas počutite neudobno v svoji koži.
 2. Neprijeten vonj. Pretirano potenje lahko povzroči neprijeten telesni vonj, kar je še posebej moteče v družbi. Nič ni bolj neprijetno kot zavedanje, da bi vas lahko vonjali drugi, še posebej v tesnih prostorih ali med pomembnimi dogodki.
 3. Vidni mokri madeži na oblačilih. Poletno potenje rado povzroči vidne madeže na oblačilih, kar je še posebej neprijetno v službi, a nič bolj  prijetno v zavetju doma. Mokre lise pod pazduhami, na hrbtu in obrazu načnejo še tako trdno samozavest.
 4. Izguba tekočine in elektrolitov. Prekomerno potenje vodi do dehidracije, kar negativno vpliva na vaše zdravje in počutje. Izguba tekočine in pomembnih elektrolitov lahko namreč privede do hudih glavobolov, utrujenosti in zmanjšane telesne zmogljivosti.
 5. Zmanjšana produktivnost. V (pre)vročem in vlažnem okolju se je nemogoče normalno koncentrirano delati oziroma opravljati že najpreprostejša gospodinjska opravila. Vročina vas lahko izčrpa, kar vodi do zmanjšane učinkovitosti in produktivnosti.
 6. Težave s spanjem. Spanje v vročem in vlažnem okolju je neprijetno in lahko vodi do motenj spanja. Nekvalitetno spanje pa vpliva na vaše celotno počutje, energijo in razpoloženje skozi dan.

Nadležno švicanje? Ne, hvala!


Ja, švicanje brez klimatske naprave je lahko res nočna mora! A le brez skrbi – zato smo tu mi, da vam pomagamo premagati vročino s pomočjo naših vrhunskih klimatskih naprav znamke Mitsubishi Electric. Pri REAM vam ponujamo najboljše klimatske naprave na trgu, ki vam bodo omogočile udobno bivanje tudi v najhujši vročini. Naša poletna akcija "Švicam" je idealna priložnost, da se znebite neprijetnega znojenja in uživate v prijetno ohlajenem prostoru.


Preverjeno odličen nakup: Mitsubishi Electric MSZ-LN


Namig za preverjeno odličen nakup: naš prestižni model klimatske naprave Mitsubishi Electric MSZ-LN je estetsko dovršen in izjemno zmogljiv. Če želite vašo notranjost popestriti s stilom in uživati v brezhibni klimatski izkušnji, je model MSZ-LN prava izbira za vas.


Kako do vaše nove klimatske naprave v 3 korakih?


 • Na naši spletni strani si oglejte TOP poletno ponudbo.
 • Kontaktirajte nas, da vam pripravimo informativno ponudbo, prilagojeno vašim potrebam.
 • Dogovorite se za montažo. Povezali vas bomo z najbližjim pooblaščenim monterjem podjetja REAM, ki bo poskrbel za hitro in strokovno montažo vaše nove klimatske naprave.

  Pri podjetju REAM sodelujemo le z najbolj zanesljivimi in skrbno izbranimi monterji, kar jamči kakovost in kvaliteto vgradnje. Poskrbimo, da bo v vaši klimi pravi plin, skladen z EU zakonodajo in jamčimo za enostaven ter zanesljiv postopek nakupa in montaže.


Pohitite in ne čakajte na prvi vročinski val! Zagotovite si svojo klimatsko napravo čim prej in se izognite neprijetnemu švicanju. Naj letošnje poletje vaša klimatska naprava švica namesto vas!

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.