Hisense

Hisense je sinonim za poenostavljeno življenje, saj prinaša uporabniku prijazne naprave za ogrevanje in hlajenje. Znotraj širokega nabora znamk v skupini Hisense najdemo tudi priljubljeno znamko Gorenje.

Hisense

Predstavitev blagovne znamke

Multinacionalka Hisense pod svojim okriljem združuje različne blagovne znamke s celega sveta, med katerim najdemo tudi Gorenje. Skupina se ukvarja z belo tehniko, gospodinjskimi aparati, zabavno elektroniko in z napravami za ogrevanje in hlajenje doma. 


Hisense sodi med vodilne svetovne proizvajalce zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov. Podjetje je v zadnjih 50 letih doživelo bliskovit vzpon, saj je iz majhne tovarne radiev v kitajskem mestu Qingdao zrasla korporacija, ki je s svojimi izdelki prisotna v 160 državah in regijah po celem svetu, kjer zaposluje več kot 80.000 ljudi. S pomočjo najsodobnejših tehnologij razvija inovativne rešitve po meri uporabnika, ki pripomorejo k večji kakovosti bivanja.Eden od njihovih raziskovalnih centrov se nahaja v Velenju, kjer skrbijo za razvoj vrhunskih gospodinjskih aparatov in kuhinj za svetovni trg. 


Hisense tako skrbi, da posamezni specializirani razvojni centri skrbijo za standardizirano kakovost naprav, ne glede na to, kje na svetu se proizvajajo.

Bivalne klimatske naprave

Klimatske naprave Hisense odlikuje odlična kakovost, vrhunska tehnologija, visoka učinkovitost in eleganten dizajn. Na voljo je širok izbor modelov po izjemnih cenah, ki zadovoljijo vse vaše potrebe in želje ter vam zagotavljajo popolno udobje v vašem domu. Najsodobnejša tehnologija zagotavlja učinkovito ogrevanje ali hlajenje, enostavno upravljanje, vzdrževanje in prihranek energije. 


Naprave imajo številne posebne prednosti in napredne funkcije, kot so npr:


  • Hi-Nano, ki poskrbi za prečiščen zrak, brez zaskrbljenosti o virusih in bakterijah,
  • naprave lahko z uporabo mobilnega telefona in omrežja Wi-Fi upravljate od koderkoli in kadarkoli,
  • inverterska tehnologija omogoča izdatne prihranke električne energije,
  • naprave pa učinkovito delujejo tudi v najbolj neprijaznih vremenskih razmerah, ko je zunanja temperatura celo do -25⁰C,
  • klime imajo 2 leti garancije.
Bivalne klimatske naprave - Hisense

Želite izboljšati kakovost bivanja in bi radi svoj dom prijetno ohladili?

Izboljšajte klimo pri vas doma! Pri nakupu vam bomo prijazno svetovali, zato bo izbira povsem enostavna. Ustrezne tehnične karakteristike, strokovna montaža ter servis tudi izven garancijske dobe so pri nas vedno zagotovljeni, zato kar pokličite in povprašajte za ponudbo.

Hisense - Poenostavljeno življenje.

Hisense

Kakovost in tradicija

Naši začetki sežejo v leto 1993, od leta 1995 pa smo na slovenskem trgu aktivno prisotni na področju klimatizacije in strojnih instalacij. Danes ponujamo izbran asortiman klim, toplotnih črpalk in prezračevalnih naprav.

Mitsubishi Electric
Hisense
Kaysun
Climaveneta
Thermoscreens
Aerial

Zakaj zaupati nam?

Poleg strokovnega svetovanja in najboljših izdelkov skrbimo za poprodajno izkušnjo z razvejano mrežo monterjev in serviserjev po vsej Sloveniji.

080 98 98 klimo pros'm

Več kot 30 let izkušenj

Hitrost

Zanesljivost

Profesionalnost

Sodobna oprema

Kakovostna storitev