Mitsubishi Electric

Blagovna znamka Mitsubishi Electric je vodilna v svetu kot proizvajalec tehnološko in energijsko dovršenih klimatskih naprav in toplotnih črpalk.

Mitsubishi Electric

Predstavitev blagovne znamke

Blagovna znamka Mitsubishi Electric je vodilna v svetu na področju klimatskih sistemov za stanovanjsko, komercialno in industrijsko uporabo. Leta 1921 so predstavili električni ventilator z namenom boljšega in bolj udobnega življenja v prostorih, 10 let kasneje pa je Mitsubishi Electric začel že proizvajati hladilne sisteme. Z nenehnim razvojem in prilagajanjem delovanja klimatskih sistemov na različne podnebne razmere, so ustvarili klimatske sisteme, ki so sofisticirane, trpežne in sposobne konstantne uporabe v vseh naravnih klimatskih pogojih. Mitsubishi Electric klimatska naprava omogoča leta in leta nemotene uporabe z odličnimi energetskimi prihranki, tihim delovanjem, enostavno uporabo in minimalnim vplivom na okolje.

Bivalne klimatske naprave

Široka izbira klimatskih naprav Mitsubishi Electric zagotavlja prilagodljivost za najbolj zahtevne potrebe po klimatizaciji in po meri uporabnika. Bivalne klimatske naprave so namenjene predvsem za stanovanja, hiše oziroma za pisarne v split ali multi split izvedbi. Mitsubishi Electric ponuja različne oblike tako stenske, talne kot tudi stropne, podstropne klimatske naprave, ki jih odlikuje kompaktna struktura, zelo tiho delovanje, energetska učinkovitost, optimalno zmogljivost, povezljivost z različnimi nadzornimi aplikacijami in udobje v prostoru, kjerkoli so nameščene.

Bivalne klimatske naprave - Mitsubishi Electric
Profesionalne klimatske naprave - Mitsubishi Electric

Profesionalne klimatske naprave

Mitsubishi Electric s serijo profesionalnih klimatskih naprav klimatizira specifične prostore, kjer so dolge razdalje med enotami, se pojavijo potrebe po procesnem hlajenju v zimskih razmerah, večjih pisarniških prostorov, itd. Zunanje enote so na voljo v več nivojih (Global standard inverter, Standard inverter, Eco Power inverter, Zubadan). Poleg standardnih oblik notranjih enot sta na voljo tudi kuhinjski model in kanalski model z večjim statičnim tlakom. Možen je priklop več notranjih enot na eno zunanjo enoto.

VRF sistemi

V zahtevnejših kompleksih kot so hoteli, nakupovalni centri in poslovni prostori Mitsubishi Electric ponuja idealne rešitve na področju klimatizacije. S tehnologijo VRF “Variable Refrigerant Flow” (spremenljiv pretok hladilnega sredstva) popolno uravnavamo pretok hladiva do notranjih enot, ki so z zunanjo enoto povezane v funkcionalno celoto. Pri tako široki izbiri notranjih in zunanjih enot in z zanesljivo regulacijo ter nadzorom delovanja, spada Mitsubishi Electric CITY MULTI VRF v sam vrh svetovne klimatizacije.

VRF klimatski sistemi - Mitsubishi Electric

Želite izboljšati kakovost bivanja in bi radi svoj dom prijetno ohladili?

Izboljšajte klimo pri vas doma! Pri nakupu vam bomo prijazno svetovali, zato bo izbira povsem enostavna. Ustrezne tehnične karakteristike, strokovna montaža ter servis tudi izven garancijske dobe so pri nas vedno zagotovljeni, zato kar pokličite in povprašajte za ponudbo.

Mitsubishi Electric - Najboljše klimatske naprave.

Mitsubishi Electric

Kakovost in tradicija

Naši začetki sežejo v leto 1993, od leta 1995 pa smo na slovenskem trgu aktivno prisotni na področju klimatizacije in strojnih instalacij. Danes ponujamo izbran asortiman klim, toplotnih črpalk in prezračevalnih naprav.

Mitsubishi Electric
Hisense
Kaysun
Climaveneta
Thermoscreens
Aerial

Zakaj zaupati nam?

Poleg strokovnega svetovanja in najboljših izdelkov skrbimo za poprodajno izkušnjo z razvejano mrežo monterjev in serviserjev po vsej Sloveniji.

080 98 98 klimo pros'm

Več kot 30 let izkušenj

Hitrost

Zanesljivost

Profesionalnost

Sodobna oprema

Kakovostna storitev