Uspešno izveden 2. hišni sejem

Hišni sejem Ream

Vsem obiskovalcem letošnjega hišnega sejma se lepo zahvaljujemo za obisk!

Kot dolgoletni uvoznik in distributer energetsko varčnih proizvodov za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje blagovne znamke MITSUBISHI ELECTRIC vam vsako leto predstavimo novosti na slovenskem tržišču.


Letos smo za predstavitev novosti izbrali 2. hišni sejem. Ker spada nakup toplotne črpalke ali klimatske naprave med preudarne, so vam naši strokovni svetovalci pred nakupom posredovali koristne in prave informacije o kakovostnih proizvodih, v katere investirate na dolgi rok.


Na hišnem sejmu smo predstavili varčne toplotne črpalke Mitsubishi Electric s petletno garancijo, klimatske in prezračevalne naprave blagovne znamke Mitsubishi Electric in GREE ter razvlažilce zraka.


Glavna novost v letu 2017 je nov model klimatske naprave Mitsubishi Electric »Luxury« MSZ-LN, z najvišjim sezonskim izkoristkom (SEER), ki znaša 10,5. Poleg standardne bele barve bo na voljo tudi v eksotični rubinasto rdeči barvi, žametni onyx črni in čudovito biserni beli barvi. Serija LN je opremljena z I-see senzorjem, vgrajenim Wi-Fi vmesnikom in Plasma Quad Plus filtrirnim sistemom.


Tiste, ki ste zamudili hišni sejem, vas vabimo, da nas obiščete v naših poslovnih prostorih na Špruhi 19 v Trzinu ali pa nam pošljete povpraševanje na e-mail naslov info@ream.si oziroma nas pokličite na že znano telefonsko številko 080 98 98.

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi