5 let garancije na toplotne črpalke Mitsubishi Electric

Garancija REAM

Z začetkom letošnje jeseni smo se v REAM d.o.o. odločili za podaljšano garancijo 5 let za vse kombinacije toplotnih črpalk proizvajalca Mitsubsihi Electric.

Za več informacij o pogojih 5 letne garancije nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 98 98.


Poleg podaljšane garancije lahko do 15.10.2016 izkoristitie subvencijo REAM in subvencijo Eko sklada.


Toplotna črpalka Mitsubishi Electric – prava izbira!


V zadnjih letih so se mnogi že prepričali o učinkoviti in enostavni uporabi vrhunskih toplotnih črpalk Mitsubishi Electric, katere odlikujejo kakovost, varčnost in učinkovitost.


Z zamenjavo zastarelega ogrevalnega sistema s toplotno črpalko poskrbimo za varčevanje in ohranjamo čisto okolje. Zamenjava je hitra in enostavna z minimalnimi posegi bodisi v obstoječ bodisi v nov objekt. Pomembno je vedeti, da toplotne črpalke v primerjavi s plinskimi kondenzacijskimi in oljnimi kotli porabijo do 50% manj energije, prihranek pa je še večji pri ogrevanju sanitarne vode.


Zakaj izbrati toplotno črpalko Mitsubishi Electric?

Toplotne črpalke z edinstveno tehnologijo Zubadan zagotavljajo neprekinjeno in zanesljivo ogrevanje tudi do -28°C zunanje temperature in so idealna rešitev za večino stanovanjskih objektov v Sloveniji (zlasti z radiatorskim ogrevanjem ali konvektorji). Odlikuje jih nizka poraba energije, nezmanjšana ogrevalna moč delovanja pri zunanji temperaturi -15°C, s temperaturo ogrevalne vode 55°C, (brez vklopa dodatnih elektro grelcev), nizka šumnost delovanja notranje in zunanje enote.


Poleg Zubadan tehnologije lahko izberete tudi toplotno črpalko Ecodan z delovanjem do -20°C zunanje temperature. Primerne so za uporabo v varčnih oziroma nizkoenergijskih hišah s talnim ogrevanjem, neodvisno od regije v Sloveniji.


Vse toplotne črpalke MItsubishi Electric se uvrščajo v visok razred sezonske energetske učinkovitosti A++. Uporabniku je rokovanje s toplotno črpalko enostavno in prijazno, vse toplotne črpalke Mitsubishi Electric je možno upravljati tudi na daljavo preko Wi-Fi vmesnika – aplikacije MELCloud.


Ne čakajte na mraz, opremite se že danes s toplotno črpalko ali klimatsko napravo Mitsubishi Electric! Pokličite nas na telefonsko številko 080 98 98 in vam bomo pomagali poiskati najboljšo rešitev za vaš dom.

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi