Brezplačno svetovanje na terenu

Svetovanje na terenu (klimatske naprave, toplotne črpalke)

V času velikega števila ponudnikov klimatskih naprav in toplotnih črpalk se svetovalni vidik vedno bolj izgublja. Odločitev o funkcionalno in tehnično ustrezni klimatski napravi za uporabnika pred nakupom tako pogosto ni več na prvem mestu.


V REAM d.o.o., kot podjetju specializiranem za dobavo, tehnično pomoč, svetovanje, prodajo, montažo in vzdrževanje klimatskih naprav ter toplotnih črpalk, smo prepričani, da je za doseganje optimalnega izkoristka vaše naprave in v nadaljevanju izdelave korektne ponudbe (brez kasnejših presenečenj kot npr. več dela ali dodatna dela) potrebno opraviti tudi ogled objekta oziroma prostora, kjer naj bi namestili klimatsko napravo oz. toplotno črpalko. Pri samem ogledu pa lahko stranki svetujemo tudi, kakšno napravo naj izbere glede na potrebe in funkcijo delovanja (hlajenje – gretje) ter obliko in lego prostora.


KAJ NUDIMO IN PREDNOSTI:

 • BREZPLAČEN OGLED
 • OSEBNI STIK
 • STROKOVNO SVETOVANJE


  …PRAVA POT, ki stranko zagotovo pripeljejo do prave odločitve pri nakupu klimatske naprave.


  Zaupajte našim svetovalcem in pogodbenim monterjem!


  Pokličite nas na brezplačno številko 080 98 98 ali pa nam pišite na elektronski naslov info@ream.si in se dogovorite za brezplačni ogled in svetovanje našega svetovalca ali pogodbenega monterja iz vašega območja.


  Izberite MITSUBISHI ELECTRIC – ZADOVOLJSTVO NA DOLGI ROK!

  E-novice REAM

  Ne zamudite naših novosti!

  Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

  Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.