Daljinski upravljalnik PAR-U02MEDA

Mitsubishi Electric PAR-U02MEDA (daljinski upravljalnik)

Predstavljamo vam stenski žični upravljalnik proizvajalca Mitsubishi Electric z modelnim imenom PAR-U02MEDA. Omenjen upravljalnik je namenjen za uporabo v objektih za komercialne namene, kjer je poudarek na varčevanju, elegantnosti in avtomatizaciji delovanja klimatskega sistema. Upravljalnik je najbolj primeren pri povezavi s klimatskimi VRF sistemi, saj se z uporabo le tega zaokroži celota sistema, ki spada v sam vrh klimatizacije v svetovnem merilu. To pa je doseženo z naslednjimi funkcijami:


• Osvetljen LCD zaslon na dotik
Daljinski upravljalnik vsebuje velik LCD zaslon odziven na dotik z osvetlitvijo in preproste menije za vsakdanjo uporabo. Za lažjo uporabo LED dioda (na dnu krmilnika) zasveti in signalizira način. Npr. rdeča za ogrevanje, modra za hlajenje, zelena za znižano nočno delovanje, itd.


• Tedenski časovnik
Nastavite lahko do 8 nastavljenih temperatur na dan za cel teden, kar vam omogoča, da zmanjšate porabo energije, kadar je to potrebno. To vam prihrani čas in denar. Časovnik je kot nalašč primeren za domačo uporabo, v pisarni ali trgovini.


• Omejitev temperaturnega območja
Ta funkcija vam omogoča, da omejite najvišjo in najnižjo nastavitev temperature, ki preprečuje pregrevanje ali podhlajevanje prostora. Pri testiranju v stanovanjski hiši je bilo ugotovljeno, da z uporabo temperature znotraj 1 ° C je bil rezultat v 10% zmanjšanju moči. Ta daljinski upravljalnik se lahko tudi zaklene, da otroci ne morejo posegati v nastavitve.


• Zaznavanje vlažnosti zraka
Daljinski upravljalnik PAR-U02MEDA-J ima vgrajen senzor vlažnosti prostora za nadaljnje spremljanje vlage v prostoru.


• Zaznavanje prisotnosti oseb
Daljinski upravljalnik PAR-U02MEDA-J ima vgrajen senzor za prepoznavo zasedenosti klimatiziranega prostora, kar stranki nudi dodatno varčevanje saj v primeru uporabe te funkcije upravljalnik prižge oziroma ugasne klimatsko napravo na podlagi prisotnosti uporabnika.

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi