Izobraževanje o novostih Mitsubishi Electric

Na prvi dan meseca februarja smo za naše poslovne partnerje, prodajalce in monterje izvedli prvo letošnje izobraževanje o novostih prodajnega programa Mitsubishi Electric.


Izjemno zanimanje in udeležba naših partnerjev potrjuje, da blagovna znamka Mitsubishi Electric vedno bolj trdno zavzema položaj najvišjega kakovostnega razreda klimatskih naprav in toplotnih črpalk na slovenskem trgu.


Kot distributer in uvoznik za klimatske naprave in sisteme VRF, toplotne črpalke Ecodan in prezračevalne naprave Mitsubishi Electric veliko skrb posvečamo tehnični podpori, izobraževanju in obveščanju naših poslovnih partnerjev, da lahko s strokovnim znanjem zagotavljajo visoko kakovostne storitve pri nadaljnji prodaji in montaži izdelkov iz omenjenega prodajnega programa.


Predstavili smo vse novosti letošnjega leta, del pomembnih informacij pa je posredoval tudi g. Claudio Vitiello, predstavnik principala MITSUBISHI ELECTRIC EUROPE B.V.

Vsem udeležencem se zahvaljujemo za udeležbo in vas hkrati toplo vabimo tudi na prihodnja izobraževanja. Le skupaj lahko poskrbimo za zadovoljnega kupca! Vaša ekipa REAM d.o.o.

Novosti in izobraževanje Mitsubishi Electric
Novosti in izobraževanje Mitsubishi Electric
E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi