Kako ravnati v primeru poplavljene toplotne črpalke?

Kako ravnati v primeru poplave

V teh težkih trenutkih, ko so poplave močno prizadele naše območje, so naše misli pri vseh, ki ste se znašli v težavah. Zavedamo se, da je to težka preizkušnja za vas in vaše domove. Hkrati vam želimo ponuditi pomoč v primeru, da vam je poplava zalila tudi toplotno črpalko.


Če je bila vaša toplotna črpalka pod vodo, prosimo, upoštevajte naslednja navodila:


1. Izklopite vse varovalke za toplotno črpalko - to je ključnega pomena za varnost in preprečevanje morebitnih poškodb ali okvar.


2. Počakajte na umik vode - preden se lotite kakršnih koli ukrepov, je pomembno počakati, da se voda popolnoma umakne. Delo v mokrih razmerah lahko predstavlja tveganje za električne naprave.


3. Pripravite tehnične podatke - zapišite model toplotne črpalke in serijsko številko - če jo lahko razberete. Serijsko številko boste našli na nalepki tako na zunanji kot tudi notranji enoti toplotne črpalke.


4. Pokličite našo telefonsko številko 080 98 98 - pritisnite 2 za servis, reklamacije ali nam pišite na info@ream.si. Naša ekipa je pripravljena pomagati vam v tej krizni situaciji.


Naši serviserji bodo v najkrajšem možnem času prispeli na vašo lokacijo, da preverijo stanje toplotne črpalke in vam nudijo strokovno pomoč. Do takrat pa prosimo, da ne vklapljate toplotne črpalke, saj bi to lahko povzročilo dodatne težave.

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.