Klimatska naprava Gree U-CROWN

Največji proizvajalec klimatskih naprav v svetovnem merilu, kitajsko podjetje GREE, se po kvaliteti izdelave, uporabi inovativnih tehnologij in prilagajanju hitro spreminjajočim se zahtevam tržišča lahko vedno bolj meri s priznanimi japonskimi proizvajalci klimatskih sistemov.

Vrhunec klimatskih naprav za gospodinjsko rabo je predstavil v modelu U-CROWN. Specifika omenjene naprave v stenski izvedbi je nestandardna oblika v črki U izvedbi, ki se ponaša s trpežnim ohišjem iz aluminija in modernimi linijami.

Izredne tehnične lastnosti naprave omogočajo: tiho delovanje s kar sedmimi stopnjami nastavitve hitrosti ventilatorja; loputo, ki se v delovanju odpre iz naprave in spreminja stanje glede na trenutni režim delovanja.
Poleg funkcij, ki zagotavljajo prostorsko udobje se sistem ponaša z ekstremnim območjem delovanja tako v hlajenju, ki je med -18°C in +54°C, kakor tudi v ogrevanju do zunanje temperature -30°C.
Tehnologija dvostopenjskega kompresorja tako zagotavlja primarno ogrevanje s klimatskimi napravami GREE U-CROWN vse do zunanje temperature -20°C, kar jo postavlja v sam vrh trenutno dobavljivih konkurenčnih izdelkov.

VEČ…

Klimatska naprava GREE U-CROWN

Podobni članki

Naši strokovnjaki so pripravili nekaj uporabnih člankov za vse,
ki razmišljate kako učinkovito segrevati, hladiti, zračiti in razvlaževati

Ne spreglejte strokovnih nasvetov

Vpišite e-poštni naslov in prejeli boste najnovejše strokovne nasvete

Klimatska naprava Gree U-CROWN
Ocenite nas