Klimatska naprava Gree U-CROWN

Klimatska naprava GREE U-CROWN

Proizvajalec klimatskih naprav, kitajsko podjetje GREE, se po kvaliteti izdelave, uporabi inovativnih tehnologij in prilagajanju hitro spreminjajočim se zahtevam tržišča lahko vedno bolj meri s priznanimi japonskimi proizvajalci klimatskih sistemov.


Vrhunec klimatskih naprav za gospodinjsko rabo je predstavil v modelu U-CROWN. Specifika omenjene naprave v stenski izvedbi je nestandardna oblika v črki U izvedbi, ki se ponaša s trpežnim ohišjem iz aluminija in modernimi linijami.


Izredne tehnične lastnosti naprave omogočajo: tiho delovanje s kar sedmimi stopnjami nastavitve hitrosti ventilatorja; loputo, ki se v delovanju odpre iz naprave in spreminja stanje glede na trenutni režim delovanja.


Poleg funkcij, ki zagotavljajo prostorsko udobje se sistem ponaša z ekstremnim območjem delovanja tako v hlajenju, ki je med -18°C in +54°C, kakor tudi v ogrevanju do zunanje temperature -30°C.


Tehnologija dvostopenjskega kompresorja tako zagotavlja primarno ogrevanje s klimatskimi napravami GREE U-CROWN vse do zunanje temperature -20°C, kar jo postavlja v sam vrh trenutno dobavljivih konkurenčnih izdelkov.

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi