Stenski model Mitsubishi Electric MSZ-SF

Mitsubishi Electric - MSZ-SF

V našem prodajnem programu ponujamo tudi STANDARD model, stensko klimatsko napravo MSZ-SF, ki nikoli ne razočara in je primerna za vsak prostor. Tako kot ostale klimatske naprave je tudi ta sestavljena iz notranje in zunanje enote, pri kateri ima notranja enota možnost dveh dimenzij. Večje notranje enote, od moči 2.5 kW do 5.0 kW, so primerne za namestitev v dnevne prostore, hodnike, spalnice večjih kvadratur. Druga manjša enota, od moči 1.5 do 2.0 kW, dimenzij 250x760x168 mm pa je namenjena za namestitev v manjše prostore vašega doma.


Tako imenovana standard klimatska naprava deluje izjemno tiho, zato je zelo primerna tudi za spalne prostore. Sama naprava ima vgrajeni nano platinasti filter za čiščenje zraka, ki je sestavljen iz več majhnih nano platino keramičnih delcev, ki nevtralizirajo viruse, bakterije, alergene in neprijetne vonjave, s tem pa je v prostoru, kjer bivate, klima prijetnejša. Filter za čiščenje zraka ima dolgo življenjsko dobo, pri čemer ga za normalno delovanje, občasno odpnemo iz naprave, operemo z mlačno vodo, osušimo in namestimo nazaj v napravo.


Enostavni daljinski upravljalnik, katerega dobite v paketu s klimatsko napravo, omogoča delovanje klimatske naprave po vaših željah in ima vgrajeno funkcijo tedenske časovne nastavitve delovanja. Z nastavitvami želenih temperatur tako dodatno privarčujemo z energijo.


Notranja enota je izredno praktična za namestitev tako na enojno ali na multi izvedbo, na katero lahko namestimo tudi do 8 notranjih enot.


Delovanje klimatske naprave


Dovod zraka iz naprave v prostor poteka preko zgornje in spodnje loputke, ki sta opremljeni z dvema ločenima motorjema za dvojni učinek izpiha zraka. Izpih iz naprave je prilagojen glede na funkcijo delovanja. Pri hlajenju sta lameli nameščeni horizontalno, da hladen zrak ne piha direktno v ljudi, pri gretju pa loputi delujeta izmenično v nizkih intervalnih premikih tako, da se poveča dovajanje toplega zraka v prostor proti tlom. Poleg hlajenja naprava omogoča tudi varčno ogrevanje vaših prostorov. Z različico zunanje enote z oznako VEH, vam je zagotovljeno ogrevanje tudi pri ekstremno nizki zunanji temperaturi -20°C.


Kdaj se odločiti za nakup klimatske naprave?


Klimatske naprave Mitsubishi Electric so primerne tako za hlajenje kot tudi za ogrevanje, zato se vse več ljudi odloča za klimatsko napravo, ker je idealna rešitev za uporabo skozi vse leto. Še vedno je največje povpraševanje takrat, ko so zunanje temperature izredno visoke, vendar se pa v preteklih letih trend nagiba k nakupu klimatske naprave, preden pride vročina, saj se stranke s klimatsko napravo tudi ogrevajo v zimskem ali prehodnem obdobju.

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.