Kolesarska dirka v Poslovni coni Komenda

Zadnja akcija

Odlična toplotna črpalka

Popularne novice

Družbena omrežja

Kolesarska dirka v Poslovni coni Komenda

Vabimo vas na eno najbolj razburljivih kolesarskih dirk letos - 3. pokal Tadeja Pogačarja in VN Plastike Virant!

 

Športni dogodek, na katerem bo tudi kar nekaj znanih športnih imen iz sveta kolesarstva, bo potekal v Poslovni coni Komenda. Začel se bo ob 15. uri in bo postregel z dobršno mero navijaškega adrenalina.

 

Veselimo se navijanja skupaj z vami. Dirka se bo začela in končala pred podjetjem Plastika Virant in bo potekala v krogih, dolžine 1.100 metrov. Med drugim boste tu lahko spremljali enega naših največjih kolesarskih asov, po katerem ima dirka tudi ime, Tadeja Pogačarja.

 

Uvodoma se bodo na dirki pomerili deklice in dečki različnih kategorij. Sledili jim bodo mlajši mladinci, starejši mladinci, mlajše in starejše mladinke ter ženske v kategoriji Elite. Kot zadnji pa bodo dirko odkolesarili moški predstavniki kategorije Elite. Zanje bo dirka dolga slabih 40 kilometrov, kar je kar 36 krogov po Poslovni coni Komenda.

 

Veselimo se, da se nam pridružite in navijate za naše kolesarje skupaj z nami!

 

Najdete nas pred stavbo Ream, kjer se boste lahko ohladili ob pijači v prijetni družbi.

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi