Mitsubishi Electric – prava izbira za čas socialne distance

Mitsubishi Electric – plazemski filtrirni sistemi

Leto 2020 je močno spremenilo naše navade. Novi korona virus je močno posegel v naša podjetja, šole, nakupovalne centre in tudi v druga priljubljena zbirališča. Gradbena industrija že razmišlja, kako prilagoditi infrastrukturo in komercialne zgradbe, da bodo v bodoče ustrezale socialnemu distanciranju, občasnemu delu od doma in drugim zahtevam, ki pomagajo ohranjati naše zdravje. Prostori, v katerih se bomo v bodoče nahajali, morajo nuditi spodbudno delovno okolje, udobje in predvsem varnost.

 

Klimatske in prezračevalne naprave, prilagojene aktualnim razmeram

 

Oblikovanje zgradb za prihodnost mora vsebovati tudi razmislek o izbiri mehanskih komponent, ki bodo zadovoljevale vse prej naštete potrebe. Klimatske naprave Mitsubishi Electric serije MZS-LN imajo vgrajene Plasma Quad Plus filtre, ki učinkovito odstranijo šest različnih onesnaževalcev zraka; bakerije, viruse, plesni, alergene, delce PM2.5 in prah s stopnjo 99 %. Kot dodatno opremo bo možno v letu 2021 možno Plasma Quad Plus filter dodatno naročiti in vgraditi tudi pri serijah MSZ, PKA in PKFY. Mitsubishi Electric pospešeno izvaja testiranja in certificiranje novih filtrov, ki bodo zagotavljali anti-COVID 19 filtracijo in bodo na voljo v drugi polovici leta 2021. Na področju prezračevanja so na voljo kvalitetne in učinkovite lokalne in manjše centralne prezračevalne naprave Mitsubishi Electric, ki zagotavljajo ustrezno consko prezračevanje v objektih.

 

Lokalno in daljinsko upravljanje

 

Mnogo podjetij je v letošnjem letu hitro osvojilo delo od doma. Hkrati so ugotovila, da na ta način ne samo pomagajo ohranjati zdravje svojih zaposlenih, pač pa tudi veliko prihranijo. Za same delovne prostore to seveda pomeni, da so neenakomerno zasedeni in občasno tudi prazni. Tako se pojavi potreba po conskih napravah, pametnih senzorjih in daljinskemu upravljanju.

 

Conski sistemi omogočajo, da se enote v različnih delih prostora obnašajo različno. Hkrati so lahko nekatere prižgane, druge ugasnjene. Tu je optimalna izbira pametni senzor 3D i-see Sensor®, ki skenira prostor in prilagaja temperaturo in tok zraka glede na položaj in prisotnost ljudi v njem. Celostni nadzor omogočajo rešitve MELCloud in RMI. Te omogočajo upravnikom in lastnikom zgradb preko uporabniku prijaznega vmesnika celosten in natančen pregled in kontrolo nad napravami v celi zgradbi ali celo več njih, posledično pa optimalno upravljanje sistema in porabe energije.

 

Kljub temu, da so pred nami zahtevni časi, se lahko zanesete, da boste pri Mitsubishi Electric našli pravo rešitev za svoje domače ali delovno okolje. Moderna in zanesljiva tehnologija, ki obsega klimatske naprave, prezračevalne sisteme in toplotne črpalke, je nadgrajena z modernimi elementi, ki bodo poskrbeli za to, da boste ostali produktivni in zdravi. Za več informacij se obrnite na REAM, kjer vam bomo podrobneje predstavili, kaj vse Mitsubishi Electric zmore.

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi