Pomlad je čas za novo spletno stran

Nova spletna stran - ream.si

Spomladi se radi lotimo pospravljanja, čiščenja in preurejanja. To je čas, ko sejemo in sadimo ter upamo, da bomo imeli bogato letino.

 

Tako tudi v podjetju REAM v mesece pred nami zremo z upanjem in optimizmom. Smelo načrtujemo nove projekte in se nadejamo, da vam bomo s pomočjo nove spletne strani še bolj dostopni.

 

Ker si želimo, da bi na njej našli še več koristnih informacij in lažje pregledali našo ponudbo, smo se prenove lotili na vseh ravneh.

 

Nova podoba

 

Zavedamo se, da se mora obiskovalec spletne strani počutiti dobro. Za prvi vtis je tako odgovoren predvsem dizajn. Stavimo na preprostost in čistost, ki poudarjata naš profesionalen odnos do naših strank in poslovnih partnerjev.

 

Lažja navigacija

 

Vemo, da je vaš čas dragocen, zato vam nova spletna stran omogoča hitrejše in preprostejše iskanje izdelkov, ki si jih želite ogledati, ter informacij, ki jih potrebujete.

 

Večja hitrost

 

Novo spletno stran odlikujeta tudi hitrejše nalaganje in odpiranje, saj želimo biti prvi, ki vam bomo pomagali rešiti vse vaše zagate v povezavi s hlajenjem, ogrevanjem in prezračevanjem.

 

Upamo, da vam je nova spletna stran všeč. Če imate še kakšne predloge, želje oz. pritožbe, nam to sporočite na info@ream.si. Lep pozdrav!

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi