Ogrevanje s klimatsko napravo Mitsubishi Electric

Klimatske naprave so bile sprva namenjene le hlajenju prostorov v vročih poletnih dneh. Z mislijo na maksimalno izboljšanje uporabnosti klimatske naprave, optimizacije prostora ter zagotavljanja udobja v bivalnem okolju je eden vodilnih proizvajalcev Mitsubishi Electric razvil linijo visokokakovostnih izdelkov, namenjenih ogrevanju in hlajenju v enem.

Širok nabor modelov z različnimi lastnostmi in funkcionalnostmi omogoča izredno učinkovito hlajenje in ogrevanje bivalnih ali pisarniških prostorov. Upravljanje naprav je popolnoma enostavno, saj je mogoče želeno temperaturo in način delovanja nastaviti z daljinskim upravljalnikom, vgrajeni časovnik pa poskrbi, da lahko temperaturo in čas delovanja nastavimo po želji celo za en teden vnaprej.


Tako kot hlajenje je izpopolnjena tudi funkcija ogrevanja, saj izpihovanje zraka po želji nastavi sam uporabnik tako, da se topel zrak enakomerno razporedi po celem prostoru in toplota po potrebi prehaja tudi v druge prostore ter poskrbi za ugodno in varčno ogrevanje.


5 ključnih prednosti, ki jih prinaša ogrevanje s klimatsko napravo


Ogrevanje s klimatsko napravo popolnoma poenostavi in optimizira uravnavanje temperature v katerem koli objektu oziroma bivalnem prostoru, saj vse ponudi na enem mestu. Napredna tehnologija zagotavlja, do modeli, ki nudijo možnost ogrevanja, delujejo glede na tip zunanje enote do -10 °C oziroma celo do -25 °C zunanje temperature. Stroški porabe električne energije so v primerjavi z ostalimi viri izjemno nizki ter vam na ta račun zagotovijo občutne prihranke.


Sodeč po raziskavah in preračunih je ogrevanje s klimatsko napravo do 5x ceneje kot ogrevanje z električnim ogrevanjem, do 4x ceneje kot ogrevanje na kurilno olje ter do 3x ceneje kot ogrevanje na plin.


Klimatske naprave Mitsubishi Electric so tudi izjemno varčne, saj za kW porabljene električne energije pridelajo do 4 kW ogrevalne energije. Njihova namestitev je popolnoma enostavna in na voljo so prilagojene rešitve za vsak prostor ter različne načine izvedbe. Z naprednim sistemom ogrevanja in izpihovanjem zraka se prostor ogreje hitro ter nemudoma zagotovi udobje.


Kako izbrati pravi model?


Linija izdelkov Mitsubishi Electric je zasnovana tako, da zadosti različnim potrebam, se prilagaja prostoru in načinu izvedbe, ki je na voljo ter prinaša različne pomembne prednosti, ki jih posamezen uporabnik potrebuje.


Stenska klimatska naprava MSZ-SF je standarden model, primeren za vse tipe prostorov, saj se nevpadljivo združuje s sodobno arhitekturo. Napravo odlikujeta tiho delovanje ter izredno varčno hlajenje in ogrevanje tudi do – 20 °C zunanje temperature, odvisno od modela zunanje enote klime. Klima naprava ima lahko tudi kot opcijsko vgrajen nano platinasti filter, ki nevtralizira bakterije, viruse, alergene in neprijetne vonjave.

Klimatska naprava MSZ-EF

Stenska klimatska naprava MSZ-EF prinaša pravo revolucijo na področju dizajna. Estetsko dovršeni dizajnerski modeli so na voljo v beli, srebrni ali črni barvi ter zaokrožijo videz vsakega prostora. Prav tako zagotavlja varčno hlajenje in ogrevanje s klimatsko napravo do zunanje temperature – 20 °C (odvisno od zunanje enote klimatske naprave) ter ima vgrajen filter za čiščenje zraka in neprijetnih vonjav.


Za vse, ki želite kar največje sezonske izkoristke, je idealna izbira stenska klimatska naprava MSZ-FH. Velik poudarek je namenjen zagotavljanju kakovosti zraka, saj je opremljena z revolucionarnim čistilnim filtrom »Plazma Quad«, ki iz zraka učinkovito odstranjuje bakterije, viruse, prah in alergene. Varčno ogrevanje zagotavlja tudi pri ekstremno nizkih zunanjih temperaturah do – 25 °C. 3D I-see senzor pa napravi zagotavlja termično analizo prostora.


Drugačen in izjemno ekonomičen način vgraditve ponuja talna klimatska naprava MFZ-KJ, ki jo odlikuje eleganten in vitek videz. Deluje izredno tiho ter ima patentirano delovanje loput, s pomočjo katerih zagotovi enakomerno porazdelitev ogretega oziroma ohlajenega zraka v prostor. Novi modeli teh klimatskih naprav omogočajo učinkovito ogrevanje tudi do – 25 °C zunanje temperature.


Letošnja novost s še boljšimi izkoristki in nepozabnim dizajnom


Za nekaj čisto novega na področju dizajna in tehnologije delovanja je poskrbela tudi letošnja novost – stenska klimatska naprava MSZ-LN. Privlačno in dovršeno oblikovani modeli so na voljo v štirih barvah, in sicer biserno beli, eksotično rubinasti rdeči, onyx črni ter klasično beli barvi. Poleg vrhunskega dizajna je glavni adut klimatske naprave nadgrajena tehnologija, ki zagotavlja najvišjo sezonsko energetsko učinkovitosti (SEER). Vgrajen ima tudi najnovejši Plasma Quad Plus filtrirni sistem, ki poskrbi za učinkovito odstranjevanje bakterij, virusov, alergenov, prahu in mikrodelcev do 2,5 μm ter na ta način zagotovi odlično filtracijo klimatiziranega zraka.

Klimatska naprava MSZ-LN

3D I-see senzor

Za popolno uporabniško izkušnjo poskrbi tudi vgrajen 3D I-see senzor, ki s tridimenzionalno analizo sobne temperature in zaznavanjem prisotnosti ter števila oseb omogoča enakomerno razporeditev zraka. Ta model ima tudi serijsko vgrajen Wi-Fi modul, ki omogoča upravljanje naprave kar na daljavo.


Ogrevanje

Ogrevanje s klimatsko naprvo je vsekakor smotern način ogrevanja. Ne glede na to, kateri model boste izbrali, si boste z odločitvijo za priznanega proizvajalca Mitsubishi Electric zagotovili vrhunsko tehnologijo z dolgo življenjsko dobo ter optimalnimi lastnostmi, prilagojenimi vsem potrebam in različnim tipom prostorov.

Informacije

 

Za več informacij nas lahko pokličite na telefonsko številko 080 98 98 ali pa nam pošljite povpraševanje na info@ream.si. Obiščite tudi naš razstavni prostor na Špruhi 19, Trzin.


Pomagali vam bomo poiskati najboljšo rešitev za vaš dom!

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi