Pet razlogov ZA toplotno črpalko

5 razlogov ZA toplotno črpalko

Poletje se počasi končuje. Ob večerih se že spogledujemo z gumbom za gretje na daljincu klimatske naprave in s kaminom. Kako pa se bomo ogrevali pozimi? Zbrali smo 5 razlogov, zakaj si morate omisliti toplotno črpalko.

 

Neomejena količina tople vode

 

Kljub nizkim zunanjim temperaturam lahko sodobna toplotna črpalka zagotavlja dovolj toplote za ogrevanje in gretje sanitarne vode. Ker celoten sistem krmili pametna enota, lahko pričakujete vedno prijetne temperature v stanovanju ali hiši ter neomejeno količino tople vode, ne glede na to, ali ste doma ali ne. Vedno, ko se boste vrnili domov, si boste lahko odpočili na toplem, ne da bi skrbeli še za kurjenje v kaminu ali peči. Tudi sproščujočo toplo penečo kopel si boste lahko privoščili takoj, ko se vam bo zahotelo.

 

Energetsko učinkovito ogrevanje

 

Že mogoče, da so zime v Sloveniji vse milejše, toda še vedno so dovolj hladne in trajajo toliko časa, da za ogrevanje hitro porabimo velik del družinskega proračuna. Mar ne gre drugače? Seveda gre. Napredna sodobna tehnologija v toplotnih črpalkah omogoča, da porabite zelo malo električne energije za njeno poganjanje, toplota sama pa tako ali tako prihaja iz okolja – zraka ali vode.

Zakaj uporabljati toplotno črpalko?

Prijazno do okolja

 

Elektrika, še posebej če je pridobljena iz obnovljivih virov, je poceni in okolju prijazna energija. Za gospodinjstva je najbolj praktična in za razliko od fosilnih goriv ali biomase naprave poganja brez ogljikovega dioksida in trdih delcev, ki okolju škodujejo in povzročajo učinek tople grede ali tanjšanje ozonskega plašča. Tudi hladilna sredstva v njih so narejena po najmodernejših standardih, ki na okolje vplivajo zelo malo.

 

Subvencije EKO sklada

 

Če vas od nakupa toplotne črpalke odvračajo začetni stroški, naj vas pomirimo, da so dolgoročni prihranki tega vredni. Poleg tega si lahko investicijo olajšate s subvencijo EKO sklada. Več o pogojih in višini spodbud si lahko preberete na njihovi spletni strani. Pri nas pa povprašajte, kateri modeli toplotnih črpalk so za vas primerni in ustrezajo pogojem razpisov.

 

Izjemna montaža in podpora

 

Podjetje REAM je zavezano k uvozu najkvalitetnejših in najsodobnejših toplotnih črpalk. Prisegamo na Mitsubishi Electric, ki se ponaša z zanesljivo in uporabniku prijazno tehnologijo. Prav tako sodelujemo z vrhunskimi mojstri iz vašega kraja, ki poskrbijo za montažo, servise in vso podporo, ki jo boste morda potrebovali. Verjamemo, da imamo pravi produkt za vas, ki skupaj z vrhunsko uslugo zagotavlja, da boste z novo toplotno črpalko zadovoljni še dolgo časa.

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi