Podjetje REAM doniralo denarna sredstva za računalnike

Podjetje REAM doniralo denarna sredstva

Podjetje REAM d. o. o. je doniralo denarna sredstva v akciji »Podjetniki pomagajo« za nakup 178 računalnikov za otroke, ki se sedaj lahko šolajo na daljavo.

Na pobudo založb Rokus Klett in Modrijan izobraževanje ter prek članstva SBC – Kluba slovenskih podjetnikov je pred dnevi stekla hitra akcija zbiranja sredstev za nakup osebnih računalnikov za socialno ogrožene otroke, ki so jih zbirala podjetja. V času koronavirusa, ko šolanje otrok poteka od doma, se je namreč pokazalo skrb vzbujajoče dejstvo, da učenci v Sloveniji v času pouka na daljavo nimajo enakih možnosti za izobraževanje.Tako se je tudi podjetje REAM d. o. o., kot član Kluba slovenskih podjetnikov, vključilo v akcijo zbiranja sredstev za nakup računalnikov. Skupaj smo v 48 urah zbrali sredstva za donacijo 178 računalnikov, ki so bili poslani socialno ogroženim otrokom na 59 slovenskih šol.Veseli smo, da lahko pomagamo in prispevamo del naših sredstev za dobro soljudi.

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi