Predstavitev blagovne znamke KAYSUN

Odločili smo se, da na slovenskem trgu predstavimo novo špansko blagovno znamko klimatskih naprav in sistemov KAYSUN BY FRIGICOLL.

Frigicoll je družinsko špansko podjetje za upravljanje celovitih projektov s kakovostno opremo, ki pokriva področje klimatizacije, transportnega hlajenja, opremljanja hotelov in gostinskih objektov s hladilništvom in belo tehniko.

Začetek blagovne znamke Kaysun sega v leto 2001, ko so začeli delati s solarno tehnologijo. Produkti, ki so jih začeli ustvarjati, so bili energetsko varčni in okolju prijazni. Prva klimatska naprava Kaysun je prišla na tržišče leta 2002.
Prodajni program zajema klimatske naprave in sisteme za stanovanjsko in splošno uporabo, sisteme za komercialno in profesionalno uporabo ter VRF sisteme. Prav tako so del prodajnega programa tudi toplotne črpalke, rekuperatorji, hladilni agregati in konvektorji.

Kaysun že več kot desetletje uspešno širi svoj tržni delež v Evropi. Danes je blagovna znamka zastopana že v 14 evropskih državah in to z izredno dobro tehnično podporo in z zanesljivim dobavljanjem rezervnih delov.

Več o novi blagovni znamki in o sami prodajni ponudbi KMALU tudi na naši spletni strani. Za več informacij pa nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 98 98 klimo prosm ali nam pišite na info@ream.si.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste se nam pridružili na predstavitvi.

Nekaj utrinkov s predstavitve na gradu Jablje.

  • Example
  • Example
  • Example
  • Kaysun

 

Podobni članki

Naši strokovnjaki so pripravili nekaj uporabnih člankov za vse,
ki razmišljate kako učinkovito segrevati, hladiti, zračiti in razvlaževati

Ne spreglejte strokovnih nasvetov

Vpišite e-poštni naslov in prejeli boste najnovejše strokovne nasvete

Predstavitev blagovne znamke KAYSUN
Ocenite nas