Predstavitev novih toplotnih črpalk Mitsubishi Electric

S prihodom nove zunanje enote toplotne črpalke ECODAN MITSUBISHI ELECTRIC smo organizirali predstavitev za naše poslovne partnerje – prodajalce in monterje klimatskih naprav in toplotnih črpalk Mitsubih Electric.


Na prvi jesenski dan smo se zbrali v Arboretumu Voljči Potok, kjer smo podrobneje predstavili ključne izboljšave novih zunanjih enot. Razstavljeno enoto so si lahko pobliže ogledali vsi udeleženci izobraževanja. Lep jesenski dan pa smo izkoristili tudi za vihtenje golf palic, tako smo dan preživeli prijetno s koristnim. Super doživetje, za nekatere je bilo to prvo srečanje z golfom.


Zahvaljujemo se vsem udeležencem. Za vse, ki ste zamudili predstavitev ste vljudno vabljeni v naše poslovne prostore na Špruhi 19, Trzin ali nas pokličite na brezplačno številko 080 98 98.

Predstavitev toplotnih črpalk
Predstavitev toplotnih črpalk
Predstavitev toplotnih črpalk
Predstavitev toplotnih črpalk
E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi