Prezračevalna naprava Lossnay

Kakovost zraka je bistveni element za resnično udobje v prostoru. Bolj kot je zrak "umazan" višje je tveganje za nastanek plesni, zlasti v novejših, dobro izoliranih stavbah. Da bi dosegli želeno udobje, visoko kakovost in ustrezno stopnjo vlage v bivalnem prostoru, je prava izbira prezračevalnih naprav iz serije Lossnay proizvajalca Mitsubishi Electric. Namenjeni so tako za poslovne kot tudi stanovanjske prostore.


Prezračevalne naprave Mitsubishi Electric uporabljajo tehnologijo toplotne izmenjave zraka. Osnovni princip delovanja toplotnih izmenjevalcev zraka Lossnay je izmenjava energije med notranjim toplotno nasičenim zrakom in zunanjim svežim zrakom. Glavni element toplotne izmenjave zraka je jedro - Hyper Eco, ki v prostor objekta dovaja zunanji zrak nasičen z energijo notranjega zraka. V procesu menjave notranjega odpadnega zraka z zunanjim čistim zrakom nam jedro - Hyper Eco, zagotavlja svežino zunanjega zraka z minimalnim temperaturnim odstopanjem glede na temperaturo prostora v katerega vpihuje zrak.

Lokalna prezračevalna naprava LOSSNAY

Lokalna prezračevalna naprava Mitsubishi Electric


Lokalne prezračevalne naprave Lossnay so namenjene za prezračevanje bivalnih in pisarniških prostorov, v katerih so vgrajene. Za montažo naprave potrebujemo steno, ki neposredno meji na okolico objekta. Z uporabo lokalnih prezračevalnih naprav enostavno, hitro in cenovno ugodno rešujemo problematiko slabo prezračevanih objektov.


Poleg na trgu že uveljavljene naprave VL-100UE5-E, z možnostjo dovajanja do 105 m3/h svežega zraka, se je Mitsubishi Electric s predstavitvijo nove enote VL-50ES2-E približal strankam, ki zaradi dimenzij prostorov potrebujejo po zmožnosti prezračevanja še manjše naprave. Nova naprava VL-50ES2-E nam tako omogoča istočasno dovajanje svežega zunanjega zraka pri odvajanju odpadnega prostorskega zraka s pretokom do 50m3/h in uporabo le ene cevi skozi steno objekta.

Prezračevalna naprava VL-220CZGV-E

Zaradi toplotnega izmenjevalnika iz vodoodpornega materiala, je enota VMC idealna rešitev za izpušno prezračevanje iz kopalnic in kuhinj s hkratnim vstopom svežega, filtriranega in segretega zraka, z zmogljivostjo do 230m3/h. Energetski razred A, termični izkoristek nad 85%, elektronsko krmiljeni ventilatorji in šumnost samo 14dBA v najnižji hitrosti, uvrščajo prezračevalno napravo VL-220CZGV-E v prvo izbiro med podobnimi proizvodi za centralno prezračevanje.

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi