Prezračevalne naprave na seznamu Eko sklada

Z dnem, 28.02.2018 je Eko sklad objavil seznam centralnih in lokalnih prezračevalnih enot, med katerimi so tudi prezračevalne naprave MITSUBISHI ELECTRIC.


LOKALNE PREZRAČEVALNE NAPRAVE:

  • VL-50ES2-E
  • VL-50S2-E
  • VL-100U5-E
  • VL-100EU5-E

CENTRALNA PREZRAČEVALNA NAPRAVA:

  • VL-220CZGV-E


Več o samem javnem pozivu in vlogi s celotno razpisno dokumentacijo si lahko ogledate na povezavi: https://www.ekosklad.si/prebivalstvo/pridobite-spodbudo/seznam-spodbud/

Prezračevalna naprava

Lokalna prezračevalna naprava Mitsubishi Electric


Lokalne prezračevalne naprave Lossnay so namenjene za prezračevanje bivalnih in pisarniških prostorov, v katerih so vgrajene. Za montažo naprave potrebujemo steno, ki neposredno meji na okolico objekta. Z uporabo lokalnih prezračevalnih naprav enostavno, hitro in cenovno ugodno rešujemo problematiko slabo prezračevanih objektov. Poleg naprave VL-100UE5-E, z možnostjo dovajanja do 105 m3/h svežega zraka, Mitsubishi Electric nudi tudi VL-50ES2-E napravo, s katero se je približal strankam, ki zaradi dimenzij prostorov potrebujejo po zmožnosti prezračevanja še manjše naprave. VL-50ES2-E nam tako omogoča istočasno dovajanje svežega zunanjega zraka pri odvajanju odpadnega prostorskega zraka s pretokom do 50m3/h in uporabo le ene cevi skozi steno objekta


Lokalna prezračevalna naprava

Svežina zraka s prezračevalnimi sistemi Mitsubishi Electric


Naprava Mitsubishi Electric VL-220CZGV-E iz serije Lossnay je primerna za stanovanjske objekte in je del linije VMC – nadzorovano mehansko prezračevanje, ki prav tako vključuje lokalno prezračevalno napravo Lossnay VL-100EU5-E. Zaradi toplotnega izmenjevalnika iz vodoodpornega materiala je enota VMC idealna rešitev za izpušno prezračevanje iz kopalnic in kuhinj s hkratnim vstopom svežega, filtriranega in segretega zraka, z zmogljivostjo do 230m3/h. Energetski razred A, termični izkoristek nad 85%, elektronsko krmiljeni ventilatorji in šumnost samo 14dBA v najnižji hitrosti, uvrščajo prezračevalno napravo VL-220CZGV-E v prvo izbiro med podobnimi proizvodi za centralno prezračevanje.

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi