Naš prvi hišni sejem je uspel

Hišni sejem Ream

Vsem obiskovalcem 1. hišnega sejma REAM se lepo zahvaljujemo za obisk!


Kot dolgoletni uvoznik in distributer energetsko varčnih proizvodov za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje blagovne znamke MITSUBISHI ELECTRIC in GREE se nam zdi zelo pomembno, da vsakoletno predstavimo novosti na slovenskem tržišču.


Letos smo se odločili predstaviti novosti v klimatizaciji na hišnem sejmu. Ker spada nakup klimatske naprave ali toplotne črpalke med preudarne, so vam naši strokovni svetovalci pred nakupom posredovali koristne in prave informacije o kakovostnih proizvodih, v katere investirate na dolgi rok.


Na hišnem sejmu smo predstavili varčne toplotne črpalke Mitsubishi Electric Ecodan, klimatske in prezračevalne naprave blagovne znamke Mitsubishi Electric in GREE ter razvlažilce zraka.


Tisti, ki ste zamudili hišni sejem in nas niste uspeli obiskati, vas vabimo, da nas obiščete v naših poslovnih prostorih na Špruhi 19 v Trzinu, kjer je naš razstavni prostor venomer pripravljen za vaš obisk.


Razstavljene naprave za hlajenje in ogrevanje omenjenih blagovnih znamk si lahko ogledate vsak dan od 8.00 do 16.00 ure, vsekakor pa bo vedno kdo na voljo, da vam izdelke tudi strokovno predstavi.

Pošljite nam povpraševanje na e-mail naslov info@ream.si oziroma nas pokličite na že znano brezplačno telefonsko številko 080 98 98 – klimo pros’m.


Pričakujemo vas!

Ream - Hišni sejem 2014
E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi