Toplotna črpalka Ecodan praznuje 10. obletnico

Kot smo že omenili toplotne črpalke Ecodan Mitsubishi Electric v letošnjem letu praznujejo okrogli jubilej – 10 letnico. Podatek, ki dokazuje, da so Ecodan toplotne črpalke po svojem izjemno učinkovitem delovanju v samem svetovnem vrhu.


Ob obletnici je proizvajalec Mitsubishi Electric dopolnil ponudbo zunanjih enot, ki so namenjene za bivalne prostore v 8 in 11,2 kW različici.

Nov izgled toplotnih črpalk ECODAN

Glavne, ključne izboljšave novih zunanjih enot toplotnih črpalk Mitsubishi Electric so:

  • Stilska in kompaktna zunanja enota
  • Tišje delovanje zunanje enote do 10 dB(A) zaradi optimizacije oblike in položaja ventilatorja
  • Nov kompresor, ki omogoča visoko zmogljivost delovanja (najvišji energetski izkoristek razreda A++)
  • Večja zanesljivost z izboljšano drenažo in optimizacijo nadzora in delovanja odmrzovanja ter z izboljšanjem zunanjega toplotnega izmenjevalca za preprečevanje nastajanja ledu
  • Manjše vibracije kompresorja ter resonance cevi
  • Tri fazne toplotne črpalke tudi pri 8kW


Prednosti zunanjih enot Toplotne črpalke ecodan sta predvsem visoka ogrevalna moč pri zelo nizkih zunanjih temperaturah – tehnologija Zubadan zagotavlja neprekinjeno in zanesljivo ogrevanje tudi do -28°C zunanje temperature in visoka učinkovitost ogrevanja A++.


Poleg Zubadan mitsubishi electric, lahko pri toplotni črpalki Ecodan izberete tudi zunanjo enoto Ecodan z delovanjem do -20°C zunanje temperature.

Informacije


Za več informacij o toplotnih črpalkah in klimatskih napravah Mitsubishi Electric nas lahko pokličite na telefonsko številko 080 98 98 ali pa nam pošljite povpraševanje na info@ream.si. Obiščite tudi naš razstavni prostor na Špruhi 19, Trzin. Pomagali vam bomo poiskati najboljšo rešitev za vaš dom!

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi