Toplotne črpalke Mitsubishi Electric s tehnologijo Zubadan

Mitsubishi Electric - Zubadan

Patentirana tehnologija ZUBADAN INVERTER predstavlja trenutno najboljšo izbiro tehnologij za delovanje toplotnih črpalk zrak/voda. Hladilni krog naprav Zubadan z HIC podhlajevalnikom in Flash injection kompresorji omogoča stabilen masni pretok hladilnega medija tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah. Tako lahko sistem zagotavlja celotno nazivno toplotno moč naprave tudi pri zunanji temperaturi -15°C. Prav tako je s tem toplotnim črpalkam ECODAN Zubadan omogočeno zanesljivo in učinkovito delovanje pri zunanji temperaturi -28°C. To pomeni, da je klasično predimenzioniranje sistema zaradi nizkih zunanjih temperatur pri uporabi toplotnih črpalk Zubadan popolnoma odveč!

Mitsubishi Electric - Zubadan (primerjava)

Zaradi visokih obratovalnih temperaturah, celo do 60°C dosegajo toplotne črpalke zrak/voda ECODAN Zubadan tudi z običajnimi grelnimi telesi, kot so radiatorji, odlične vrednosti učinkovitosti. Tako je Zubadan prva izbira pri adaptaciji objektov. Ne glede na zahteve, ki jih predstavlja določena stavba nam uporaba Zubadan toplotnih črpalk zagotavlja učinkovito ogrevalno moč v celotnem območju delovanja.


K izjemni zanesljivosti Zubadan sistemov prav tako prispeva optimalno odtaljevanje. Pri tem so vrednost zunanje temperature, temperature na površini uparjalnika ter začetek in čas odtajevanja povezani v logični proces. To omogoča sistemu, da so presledki med posameznimi cikli odtajevanja lahko tudi do 150 minut, čas trajanja posameznega odtajevanja je pa v primerjavi z običajnimi napravami krajši celo do 50%.


Izberite svojo toplotno črpalko in izkoristite subvencije!

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi