Učinki klimatske naprave

Glede na zapise podnebnih razmer v zadnjih desetletjih, se vremenske razmere vedno bolj spreminjajo, pri čemer temperature drastično naraščajo. Te povišane temperature niso značilne samo za okolico, ampak se višajo tudi znotraj doma zaradi toplote, vedno večjega števila gospodinjskih aparatov, zabavne elektronike in računalnikov.

Učinki klimatske naprave

Odpiranje okna, ponoči v vročem poletnem obdobju, bo težko izboljšalo razmere, saj se toplota tekom dneva shrani v stenah. Klimatska naprava rešuje problem, poleg tega pa nudi čisti zrak v zaprtih prostorih in učinkovito ogrevanje v zimskem času s samo enim sistemom.


Graf 1 prikazuje, kako pomembna je interakcija med optimalno sobno temperaturo in vlažnostjo za naše dobro počutje.


Znanstvena dejstva v zvezi z vašim počutjem


Stilsko pohištvo, harmonične barvne kombinacije, privlačni hišni dodatki in cvetoče rastline ustvarjajo prijetno vzdušje. Kakšen je pa zrak v zaprtih prostorih? Ta igra odločilno vlogo pri našem počutju, naših zmogljivostih in celo našem zdravju.

Najboljši dosežek pri dobri klimatski napravi

Interakcija sobne temperature in relativne vlažnosti je osnova za dobro počutje. Naša zmogljivost hitro pade, ko temperatura v okolici doseže 26 stopinj Celzija. Visoka stopnja vlažnosti nad 70% naredi občutek sobne temperature celo višji. Po mnenju neodvisnih študij postanemo utrujeni, raztreseni s povečanim tveganjem nesreč.


Klimatska naprava proizvajalca Mitsubishi Electric bo ustvarila udobje in izboljšala način življenja v vašem domu. Poleg osebnega življenjskega udobja, dolgoročno povečanje vrednosti premoženja so konkretni dejavniki pri odločanju v prid zanesljive, trajno nameščeno klimatske naprave Mitsubishi Electric.

E-novice REAM

Ne zamudite naših novosti!

Uporabni nasveti, aktualne novosti, akcije in mnogo več!

Soglašam, da sme upravitelj strani skladno z zakonom o varovanju osebnih podatkov avtomatizirano obdelovati posredovane podatke. Podatki se bodo hranili izključno za pošiljanje e-novic in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Potrdi